Jinger Vuolo a devenit mamă pentru a doua oară: „Suntem atât de recunoscători...”

Jinger Vuolo a născut
Jinger Vuolo a născut o fetiță perfect sănătoasă

Jinger Vuolo trece prin cele mai frumoase clipe din viața sa, după ce și-a strâns bebelușul în brațe. Iată primele imagini cu bebelușul.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai cunoscute familii din lume. Jinger Vuolo a devenit mamă pentru a doua oară.

Fiica lui Jim și a lui Michelle Duggar, care au devenit cunoscuți pentru datorită faptului că au 19 copii și au propriul reality show, a devenit mamă pentru a doua oară. Soțul său, Jeremy Vuolo, a fost cel care le-a dat fanilor vestea cea mare.

Jinger a devenit mama unei fetițe, iar întreaga familie este în culmea fericirii. În vârstă de 26 de ani, Jinger s-a căsătorit cu Jeremy în anul 2016, iar în urmă cu puțin timp a anunțat că a venit pe lume o fetiță, pe care o cheamă Evangeline Jo. În plus, Jinger și Jeremy mai au împreună o fetiță pe nume Felicity, care are doi ani.

Citeste si: Meghan Markle a pierdut sarcina: „Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jinger a ales să nască la un spital din Los Angeles, spre deosebire de mai multe dintre surorile și cumnatele sale, care au ales să nască acasă, supravegheate de o moașă.

Jinger Vuolo a născut
Jinger Vuolo a născut o fetiță perfect sănătoasă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: După ce a pierdut o sarcină, frumoasa vedetă a anunțat că este din nou gravidă!

„Evangeline Jo a sosit! Suntem atât de recunoscători lui Dumnezeu pentru acest mic îngeraș prețios”, a anuțat Jinger pe contul său de socializare, alături de primele imagini cu micuța.

Jinger Nicole Vuolo este o personalitate de televiziune americană.

Este cunoscută pentru aparițiile sale de televiziune la reality show-urile TLC 19 Kids and Counting.

Toamna trecută, Jinger și soțul său au trecut printr-o adevărată tragedie, atunci când au pierdut o sarcină. Jinger și Jeremy apucaseră să îi anunțe pe cei dragi că așteaptă cel de-al doilea copil, iar la o zi distanță, tânăra în vârstă de 26 de ani i-a mărturisit soțului său că a pierdut sarcina, veste care i-a devastat pe toți.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Oana Zăvoranu, despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă: „Să se bată până la vine rău...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies