Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi

Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi
Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi

Jo a avut parte de o transformare radicala de Halloween cu ajutorul echipei coodonate de hair-stylistul Adrian Perjovschi.

Elemente de craniu floral, paiete aplicate pe pleoape si in jurul ochilor in diferite culori si irizatii, accesorii naturale de par, waves-uri aurii, ruj rosu, toate au contribuit la look-ul spectaculos de Halloween al lui Jo.  

Absolventa a Facultatii de Actorie, Jo, cunoscuta publicului pentru vocea si piesele ei pline de pasiune, a raspuns pozitiv pe loc la provocarea a de interpreta un rol de Halloween, atat de diferit de imaginea si cariera ei artistica, pentru proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“A fost superprovocator proiectul, mi-a placut, ne-am distrat mult, iar rezultatul m-a uimit de-a dreptul. Nu este un look usor de purtat, de cate ori treceam pe langa o oglinda sau un geam, ma uitam de doua ori la ce vedeam, de parca nu m-as fi recunoscut. M-a amuzat replica unui prieten cu care m-am intalnit, apropos de piesa cu iubitul meu Juno, Cauta-ma, oare daca el ma cauta si ma si gaseste, oare ma mai si recunoaste?! ”, a povestit amuzata artista Jo.

  “ Ne-am inspirat din look-urile spectaculoase din Mexic, elaborate pentru a celebra Halloweenul. Ne-am dorit sa fie ceva spectaculos, insa cu un rezultat frumos, eu nu pledez pentru look-ul socant cu orice pret, cred ca trebuie pastrata feminitatea si pus accentul pe detalii de make-up, pe accesorii de par si haine. Am ales sa-i coafam parul auriu in bucle lejere, feminine, sa-l accesorizam cu aplicatii de flori naturale de culoarea rosu aprins care sa contrasteze culoarea deschisa a tenului ei.

Make-up-ul frapant in zona ochilor si cu ruj rosu senzual, realizat cu migala si atentie la detalii de make-up artistul Madalina Petcu si hainele negre, dar sexy, alese pe tema de stilista Lucy Faur au facut ca look-ul lui Jo sa fie iconic pentru un party cool de Halloween.”, a declarat hair-stylistul Adrian Perjovschi, coordonatorul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio” care are deja peste 5 ani de istorie, cu zeci de celebritati din Romania transformate.
    



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies