Jo și Juno nu mai formează un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi artiști

jo si juno nu mai formeaza un cuplu
Jo și Juno nu mai formează un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi artiști

Știm despre Jo și Juno că formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Sa se fi produs oare o schimbare în relația lor de cuplu?

Aflați din rândurile următoare dacă Jo și Juno mai formează sau nu un cuplu, dar și aspecte interesante despre viața acestora de cuplu și nu numai.

 

Jo și Juno s-au despărțit?!

Jo și Juno formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, însă un detaliu a atras atenția fanilor, pe rețelele de socializare.

Cu toate că cei doi au dovedit de nenumărate ori că au o relație serioasă, aceștia au avut parte de mai multe împăcări și despărțiri de-a lungul anilor.

Deși Jo și Juno au o relație de patru ani de zile în care și-au făcut atâtea planuri serioase împreună, iar în urmă cu doar o săptămână, cei doi îndrăgostiți s-au întors chiar dintr-o vacanță exotică, acolo unde și-au sărbătorit relația, lucrurile par să nu mai fie ca la început.

Mai mulți fani au observat pe conturile lui Jo și Juno, faptul că niciunul dintre cei doi artiști, nu mai au vreo fotografie împreună. Iar asta nu este tot! Nici Jo și nici Juno, nu se mai urmăresc reciproc în mediul online. Aceste două lucruri au dat puțin de gândit în rândul fanilor si al presei, cu privire la o posibilă despărțire dintre cei doi.

Să fie oare adevărat?

jo si juno s-au despartit

Citeste si: Cine este DANIEL NICULESCU, soțul Andreei Tonciu. „Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva"

 

Cine este Jo

Jo (numele de scenă), pe numele său real Ioana Bianca Anuța, s-a născut pe data de 9 august în Slatina, județul Olt.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 27 de ani. Aceasta a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”, la vârsta de 13 ani a început să studieze Teoria muzicală și canto, iar în anul 2013 a început să studieze și actoria, în cadrul secției teatru, la Universitatea „Hyperion” din București.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Aceasta a debutat odată cu lansarea unei trupe de rock alternativ „ X-plod ”, acolo unde timp de trei ani a fost solista trupei, participând la nenumărate concursuri de muzică. Apoi în anul 2009, Jo a participat în Finala Eurovision Junior România, unde a interpretat piesa „ Girls don’t cry ”. Însă adevărata oportunitate și rampă de lansare a acesteia a fost reprezentată de participarea la un concurs TV de muzică, unde s-a clasat pe locul doi chiar în finală.

Aceasta a fost îndrumată în cadrul concursului, de către Dan Bittman, iar odată cu această experiență, Ioana Bianca Anuța, a preluat numele de scenă „Jo”.

Apoi a urmat un lung drum al cântăreței, ajungând să colaboreze cu nenumărați artiști din muzica românească în cadrul unei alte emisiuni unde vedetele imită celebrități. În vara anului 2013, Jo a fost chiar și prezentatoare în cadrul unei emisiuni de divertisment, iar din 2014 a început să colaboreze cu Uddi, Dorian Popa, Randi, Jorge și mulți alții.

În prezent, Jo se bucură de succesul pe care îl are, datorită pieselor pe care le lansează singură, dar și în colaborare cu alți artiști cunoscuți.

cine este jo

Citeste si: Cine este ZARUG. „E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Sunt designer, fac haine"

 

Cine este Juno

Juno (numele de scenă), pe nume său real, Alex Stanciu s-a născut în Constanța, iar în prezent are frumoasa vârstă de 24 de ani. Acesta a fost pasionat încă de mic de dans și muzica rap, iar iată că în anul 2016 a reușit să intre în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru a dezvolta proiectul său propriu JUNO.

Juno a cochetat și cu lumea actoriei, atunci când a interpretat un rol în serialul „Profu’”. Prin intermediul acestui serial, Juno își amintește de anii săi de școală, atunci când un profesor de istorie s-a luat de el din cauza modului în care era tuns și îmbrăcat. Însă din anul 2017, Juno a început să se axeze mai mult pe domeniul muzical, atunci când a lansat primul său single „Averile” într-o colaborare cu artista Feli, urmând ca mai apoi să scoată o nouă piesă alături de iubita lui, Jo.

“Muzica ne-a adus împreuna și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urma și alte proiecte în doi”, a declarat Juno, legat de această melodie. 

În prezent, Juno se bucură de succes pe plan muzical, avându-l ca mentor pe artistul Smiley, care îl învață tot ce trebuie să știe despre acest domeniu. Atunci când vine vorba despre procesul creativ, Smiley este destul de bătăios față de Juno, pentru a-l îndruma pe tema versurilor și a liniilor melodice.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cine este juno

Citeste si: Cine este Alina Pușcaș. "Noi încercăm să dăm un exemplu familiei noastre și copiilor. Vrem ca ei să crească în afecțiune și dragoste"

 

Ce declarau în trecut Jo și Juno despre relația lor

Jo și Juno au în prezent o relație de patru ani, iar de-a lungul timpului au existat atât suișuri, cât și coborâșuri în relația de iubire a celor doi. Relație ce s-a bazat prima și prima oară pe prietenie, care treptat s-a transformat în iubire.

În cadrul unui interviu și Jo și Juno și-au dat cu părerea despre acest aspect:  „Da, există (n.r. prietenie). După o iubire adevărată. Dacă iubești cu adevărat, în primul rând ești prieten și înainte și după și oricând .”, a spus Juno, în timp ce Jo i-a confirmat punctul de vedere:  „Există, evident. Depinde de iubire, dar după o iubire adevărată există.”.

De asemenea, atunci când cei doi s-au mai despărțit, Jo a ținut de clarifice anumite zvonuri:  ”Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute. Nu am fost despărțiți.”, a declarat artista.

jo si juno declaratii despre relatia lor

Citeste si: Cine este RUBY. "Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai este mult”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Zarug. „E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Sunt designer, fac haine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies