Jo și Juno sunt din nou împreună! Artistul a anunțat că au împlinit patru ani de relație: „O zi splendidă!”

Jo și Juno sunt din nou împreună!
Jo și Juno sunt din nou împreună!

Jo și Juno formează din nou un cuplu! Cei doi și-au mai oferit o șansă, iar acum par mai fericiți ca niciodată!

După o bună perioadă de timp în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste, Jo și Juno s-au hotărât să își continue viețile pe drumuri separate, lucru care i-a întristat enorm pe fani. Despre motivul real pentru care au decis să se despartă nu au vorbit niciodată în mod public, însă atunci au dat semne că nu mai există cale de împăcare. Spre uimirea tuturor, destinul a avut alte planuri pentru cei doi, iar anunțul momentului a venit în urmă cu foarte puțin timp!

Citeste si: Jador s-a despărțit din nou de Georgiana? Artistul a fost surprins alături de altă femeie

Jo și Juno sunt din nou împreună!
Jo și Juno sunt din nou împreună![Sursa foto: Instagram]

Jo și Juno sunt din nou împreună!

Jo și Juno au mărturisit, de fiecare dată când au apărut la emisiuni TV, că între ei nu este nimic altceva decât o simplă relație de prietenie și că nu mai au sentimente unul pentru celălalt, deși mulți știau că nu este adevărat.

În toată această perioadă, fanii celor doi i-au asaltat cu tot felul de mesaje, în speranța că poate vor recunoaște ce se întâmplă cu adevărat între ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Într-un final, adevărul a ieșit la iveală, iar cel care a confirmat zvonurile apărute în spațiul public a fost chiar Juno! Se pare că cei doi s-au iubit în mare secret în tot acest timp, dat fiind faptul că artistul i-a făcut o declarație de zile mari partenerii lui, Jo.

Citeste si: Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor! Cum s-au afișat cei doi după cinci ani de la divorț

Jo și Juno sunt din nou împreună!
Jo și Juno sunt din nou împreună![Sursa foto: Instagram]

Pe data de 2 februarie 2022, Jo și Juno au împlinit patru ani de relație, iar vestea cea mare i-a bucurat enorm pe urmăritorii lor de pe rețelele de socializare: „02.02.2022, o zi splendida.

🤩4 ani. Te iubesc!”, a fost mesajul publicat de Juno pe contul lui de Instagram.

După ce se despărțiseră de Juno, artista a recunoscut, la un moment dat, că a fost atrasă de câțiva bărbați din showbiz-ul românesc. Ei bine, Jo a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că a pus ochii pe Tudor Chirilă, Mihai Bendeac și Randi, dar se pare că dragostea față de partenerul ei de viață, Juno, a fost cea care a învins până la urmă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dana Marijuana, din nou într-o relație! Primele declarații oferite de artistă: „Mă iubește și mai tare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies