Jocuri interesante pe care femeile le încearcă

Jocuri interesante pe care femeile le încearcă
Jocuri interesante pe care femeile le încearcă

Din ce în ce mai multe femei se relaxează prin intermediul jocurilor. În ultimii ani, statisticile au arătat că numărul femeilor care se joacă pe consolă, dispozitive mobile sau sisteme desktop a crescut, aceasta fiind una dintre activitățile lor preferate.

Așadar, iată 5 jocuri interesante pe care femeile le încearcă:

 

1. Pokemon Go - Conform informațiilor publicate de presa din SUA, 34% dintre jucătorii de Pokemon Go sunt femei. Ce-i drept, Pokemon Go este un joc care a captivat multe persoane în ultimii ani. Mai exact din 2016 încoace, de când a fost lansat, chiar dacă acum popularitatea sa este în creștere. Jocul se folosește de sistemul GPS al telefonului și prin intermediul său poți găsi Pokemoni în diverse zone ale localităților. Ulterior, după ce îi capturezi, îi poți antrena și implica în bătălii virtuale. Cei de la Nintendo au profitat din plin de succesul Pokemon Go și au obținut peste 6 miliarde de dolari din achizițiile făcute de jucători.

 

2. Burning Hot - Unul dintre cele mai populare jocuri de casino din ultimii ani este accesat și de femei, care apreciază grafica simplă, dar și faptul că este o producție cu multă culoare. Burning Hot se bucură de un succes semnificativ pe cazino online NetBet, unde ocupă o poziție fruntașă în topul preferințelor utilizatorilor indiferent de gen. Jocul a apărut în 2014 și a fost creat de bulgarii de la EGT. Este genul de slot clasic, iar simbolurile sunt dispuse pe trei linii cu cinci coloane, existând cinci linii de plată. Printre simboluri se regăsesc prunele, portocalele, cireșele, lămâile, pepenii, strugurii și clopoțelul. Câștigul maxim în acest joc poate ajunge până la 60.000 RON.

3. Fortnite - 27.4% dintre jucătorii de Fortnite sunt femei, iar procentajul este în creștere de la an la an. Fortnite este unul dintre cele mai distractive jocuri din ultimii ani și sunt multe femei care fac inclusiv streaming pe Twitch ori YouTube. Este un joc gratuit la care utilizatorii pot face achiziții pentru a progresa mai rapid. Totodată, e disponibil pe numeroase platforme, de la PC, console și pe mobil. Lunar, în jur de 80 de milioane de oameni joacă Fortnite, semn că se bucură de o popularitate mare și la câțiva ani de la distanță. Epic Games a profitat de succesul jocului și a obținut venituri de peste 5 miliarde de dolari pe an.

 

4. Call of Duty: Modern Warfare - În jur de 36% dintre jucători sunt femei. Un detaliu care poate părea surprinzător, având în vedere că acesta este un joc destul de violent. Totuși, și pasiunile femeilor sunt în continuă schimbare și nu se mai limitează doar la jogging, citit, relaxare, gătit rețete delicioase ori multe altele, astfel că și acest gen de jocuri devine atractiv pentru ele. Call of Duty: Modern Warfare a fost lansat în a doua jumătate a anului 2019, iar acțiunea are loc în Orientul Mijlociu. Jocul s-a bucurat de numeroase recenzii pozitive și are și o grafică excelentă.

 

5. Candy Crush Saga - Deși au trecut ani buni de când a apărut pe piață, Candy Crush Saga are în continuare de un succes major. De la un simplu joc apărut pe Facebook, ulterior s-a transformat într-un adevărat fenomen ce este disponibil și în versiuni de mobil pe Android și iOS, dar și pe Windows 10. Are peste 3 miliarde de descărcări, iar cei de la King, care au dezvoltat jocul, au creat ulterior noi versiuni precum Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga și Candy Crush Friends Saga. Este genul de joc pe care îl aleg femei de toate vârs



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies