Jojo a ajuns la pat: „Chiar nu sunt în stare...”

jojo probleme de sanatate
jojo probleme de sanatate

Jojo are probleme de sănătate. Vedeta a povestit ce se întâmplă cu ea de câteva zile.

Jojo trece prin clipe grele de câteva zile. Vedeta se simte rău și, din acest motiv a căzut la pat. Actrița a fost nevoită să-i trimită pe cei mici de acasă, tocmai pentru a nu se îmbolnăvi și ei.

Cea care i-a ținut companie lui Jojo a fost, însă, pisica familiei, Alba, care este nelipsită de lângă ea și care a ajutat-o să treacă mai ușor peste această stare.

jojo probleme de sanatate
jojo probleme de sanatate

Citeste si: Mesajul lui Jojo, după 7 ani de relație cu Paul Ipate: „Nu știu ce va aduce viitorul”

Din cauza stării de sănătate, Jojo nu a mai putut ajunge nici la sală, pentru a face sport, așa cum a obișnuit să facă în ultimul timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Alba știe că mă simt rău și vine aici lângă mine pe canapea. Cum să nu mă gândesc la vacanță și la soare într-o zi în care am frisoane și o super amețeală?! Dacă închid ochii și ațipesc un pic, poate chiar reușesc să mă teleportez mental în Dubai!😄😄😄 Eliza, am zis că vin la antrenament, dar chiar nu sunt în stare. Promit să mă fac bine repede! Mi-e dor de tine! 🤗'', este mesajul transmis de Jojo pe Instagram.

jojo probleme de sanatate
jojo probleme de sanatate

Mesajul lui Jojo, după 7 ani de relație cu Paul Ipate: „Nu știu ce va aduce viitorul”

După 7 ani de relație, Jojo a vorbit despre relația pe care o are cu Paul Ipate, bărbatul cu care are o fetiță.

Citeste si: Jojo, de urgență pe masa de operație. Ce se întâmplă acum cu actrița

Cei doi formează un cuplu de 7 ani și au împreună o fetiță, pe Zora, iar de când drumurile li s-au unit, sunt mai fericiți ca niciodată.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jojo a punctat pe pagina sa suișurile și coborâșurile care au existat în relația lor și despre cum au reușit să treacă peste orice impediment apărut în drumul lor.
„Nu știu ce va aduce viitorul”

„Cand vine vorba despre noi, sunt atat de multe lucruri de spus incat nu mi-ar ajunge nici “paginile” instagramului, asa de generoase cum sunt ele. Omul asta mi-a schimbat viata.

Am trecut impreuna prin suisuri si coborasuri care ne-au facut mai puternici si mai constienti de ceea ce insemnam unul pentru celalalt. Nu stiu ce va aduce viitorul. Stiu doar ca el este singurul barbat din lumea asta caruia nu i-as ascunde vulnerabilitatile mele si orice ar presupune anii ce urmeaza si batranetea mea.

@paulipate m-a vazut si frumoasa si urata, si slaba si cu kilograme in plus, suparata si fericita, exuberanta si de o tristete teribila, exagerata si echilibrata, copil si femeie, luminoasa si intunecata.

Si dupa toate astea ma face mereu sa rad in hohote. Si eu pe el”, este prima parte a declarației de dragoste scrisă de Jojo pentru Ipate, pe contul ei de Instagram



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Jojo și Paul Ipate s-au despărțit: „Când lucrurile o iau razna...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies