Jojo a facut multe trasnai in copilarie: "L-am aruncat pe varul meu de la etaj. Din greseala"- Blondina a fost azi la "Test de vedeta"

Jojo a facut multe trasnai in copilarie:
Jojo a facut multe trasnai in copilarie: "L-am aruncat pe varul meu de la etaj. Din greseala"- Blondina a fost azi la "Test de vedeta"

Jojo a fost saptamana aceasta "victima" lui Sergiu Negotiu-Piloff la "Test de vedeta".

Blondina care se iubeste cu Paul Ipate a rememorat amintiri din copilarie. Catalina Grama ar fi vrut mereu sa se joace cu baietii, insa ei fugeau de ea.

"Am sute de amintiri din copilarie. Eu eram foarte baietoasa, dar baietii nu voiau niciodata sa se joace cu mine pentru ca eram fata. Faceam numai trasnai", a spus Jojo la Kanal D, scrie WOWbiz.ro

"La un moment dat l-am aruncat pe varul meu, Silviu, de la etaj. Din greseala. De la primul etaj. Varul nostru Radu avea o casa in constructie la munte. Ei se jucau in spatele casei. Varul meu Silviu a urcat la etaj si se uita in jos la celalalt var, care nu mai stiu exact ce facea jos. Eu eram foarte curioasa, si, pentru ca nu ma lasau sa stau cu ei, m-am catarat pe un cadru de usa, usa s-a deschis si i-a lovit pe ei.

Dar a fost ok", a mai povestit Catalina Grama la "Test de vedeta".

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Jojo arata spectaculos! Nici nu spui ca a nascut! Actrita a dezvaluit dieta – minune cu care a reusit sa aiba o silueta de invidiat. Video Exclusiv

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies