Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”

Jorge si-a inselat sotia
Jorge a recunoscut ca si-a inselat sotia

Îndrăgitul artist din România a recunoscut că și-a înșelat soția și că aceasta l-a prins. Ce s-a întâmplat apoi.

Jorge este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. După despărțirea de prima soție, acesta a cunoscut fericirea alături de Ramona, femeia care l-a făcut tătic pentru a doua oară.

Deși acum au o relație extrem de frumoasă și par că se iubesc extrem de mult, nici relația lui Jorge și a Ramonei nu a fost lipsită de momente dificile.

Jorge a recunoscut în premieră că și-a înșelat partenera, dar și că a fost prins de aceasta.

Se pare că totul s-a întâmplat chiar înainte de nunta celor doi, iar Ramona a fost cea care l-a prins, însă a decis să îl ierte și să treacă peste acest moment dificil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer. "Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile"

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge în cadrul unui interviu de la radio.

Citeste si: Jorge trăiește o adevărată dramă! Fiica sa nu a putut veni în țară, „Îmi vine să plâng...”

Jorge si sotia sa
Jorge si sotia sa sunt casatoriti din 2013[Sursa foto: Instagram]

Ce se întâmplă în prezent între Jorge și soția sa

De asemenea, soţia sa a vorbit despre cum stau lucrurile între cei doi în prezent în ceea ce priveşte momentele de gelozie.

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon.

Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri”, a explicat Ramona.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies