Jorge, aplaudat la scena deschisa

Jorge, aplaudat la scena deschisa
Jorge, aplaudat la scena deschisa

Sambata, 2 septembrie, de la ora 20:00, are loc premiera show-ului „Super Potriveala” vine cu sase vedete de top din Romania.

Sambata aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D va avea premiera show-ului “Super Potriveala” (formatul original “Match Game”), una dintre cele mai longevive si de succes format din istoria televiziunii mondiale, avandu-l ca prezentator pe carismaticul Jorge.

Sase vedete de top se vor alatura in acest weekend lui Jorge si vor face echipa cu cei doi concurenti dornici sa castige sume impresionate, de pana la 25.000

de lei.

„Daca ar fi trait in zilele noastre si ar fi avut-o muza pe Bianca Dragusanu, Mihai Eminescu ar fi scris o poezie care s-ar fi numit <Cea mai...>”, suna fraza la care trebuie sa gaseasca solutii unul dintre cei doi concurenti, dar si cele sase vedete din panelul emisiunii. Distractia a atins cote maxime la filmari,  iar potrivelile au curs pe banda rulanta.

Nume mari ale unor clasici precum Caragiale si Slavici au rostit vedetele din show, ca raspuns la enuntul lui Jorge.  Prezentatorul show-ului a venit cu o solutie care si-a atras toate aplauzele.
„Daca adaptam situatia expusa la zilele noastre, tragem concluzia ca pe Bianca Dragusanu o dorea Victor Slavici”, a spus Jorge, facand referire la colegul lui, Victor Slav.

Nu ratati premiera celui mai iubit show-concurs al tuturor timpurilor, „Super Potriveala” (formatul original „Match Game”), difuzata sambata, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Teo Trandafir, What’s UP, Andreea Tonciu, Lora, Axinte si Daniel Buzdugan

sunt cele sase vedete din prima editie a emisiunii care vor incerca sa faca echipa cu cei doi concurenti pusi pe castig.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Raluca Badulescu a adoptat un look din anii '70! A fost "hippie de lux" la sedinta foto pentru noul sezon „Bravo, ai stil!” Al treilea sezon al show-ului debuteaza luni, de la 16.30, la Kanal D VIDEO EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies