Jorge își plânge tatăl: ”Tata a făcut atac cerebral."

jorge deces tata
Jorge a făcut dezvăluiri despre moartea tatălui

Cântărețul Jorge își amintește cu tristețe de moartea tatălui său și suferă îngrozitor din această cauză. Solistul a trecut prin momente cumplite, iar când le rememorează resimte aceeași durere.

După o dramă pe care a trăit-o în tăcere, artistul Jorge și-a lăsat latura mai blândă la iveală și a povestit cu tristețe despre moartea tatăl său.

Jorge a trecut printr-o dramă la moartea tatălui său

”La o zi după ce a fost înmormântat tatăl meu, am semnat cu casa de discuri Roton. Semnam pentru cariera mea. Nu voiam să știe nimeni ce mi se întâmplase.

Peste ani aveam să-mi spun, bă, sunt singur”, a început Jorge să povestească.

Citeste si: Jorge trăiește o adevărată dramă! Fiica sa nu a putut veni în țară, „Îmi vine să plâng...”

drama jorge
Jorge este un cunoscut artist de la noi din țară[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tata a făcut atac cerebral. A ajuns târziu la spital, a fost operat, dar s-a extins, medicii nu au mai avut ce să-i facă”, spune Jorge. ”Am

stat la o țuică în bucătărie cu el, mi-a zis că-mi dă bani pentru un inel de logodnă pe care voiam eu să-l cumpăr pentru iubita mea. A fost ultima dată când l-am văzut. Am plecat apoi în Italia. Am cerut-o de nevastă când vizitam Colosseumul, tata m-a sunat și m-a întrebat cum e. M-a chestionat, aia a fost ultima discuție cu el”, a continuat artistul.

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Vedetele şi-au spus "ADIO"!

Cântărețul a avut nevoie de ajutor pentru a trece peste pierdere suferită

"Când am revenit în țară, mama m-a sunat și mi-a spus ce s-a întâmplat. Mi-a dat vestea. Am ajuns imediat la Constanța, era la reanimare. Am stat în genunchi în fața medicilor rugându-i să-l mai opereze o dată. A fost un șoc total pentru mine.

jorge si tatal lui
Jorge alături de tatăl lui[Sursa foto: Captură KANAL D]

A trecut vremea, dar eu aveam să clachez la 32 de ani. Am

intrat în depresie. Ziua nu era nicio problemă, dar când ajungeam seara în pat mă pufnea plânsul. Aveam gânduri negative, ciudate… Așa am ajuns la psiholog!  Doi an am mers la psiholog. Nu-i o rușine, e chiar foarte important să apelezi la el dacă simți că ai nevoie”, a povestit Jorge cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Jorge, în doliu! Solistul, devastat de moartea tatălui



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Vedetele şi-au spus "ADIO"!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies