Jorge, prezentatorul show-ului care debuteaza maine seara, la Kanal D, a fost sustinut din culise de sotie si de fiul lor in varsta de doar cinci luni

Jorge, prezentatorul show-ului care debuteaza maine seara, la Kanal D, a fost sustinut din culise de sotie si de fiul lor in varsta de doar cinci luni
Jorge, prezentatorul show-ului care debuteaza maine seara, la Kanal D, a fost sustinut din culise de sotie si de fiul lor in varsta de doar cinci luni

Imagini emotionante de la filmarile pentru prima editie „Super Potriveala”.

Emotii mari la filmarile pentru prima editie a show-ului „Super Potriveala”, care debuteaza maine,  la ora 20:00, la Kanal D. Jorge, prezentorul emisiunii, a avut parte de o surpriza uriasa, cand in platou au venit Ramona, sotia acestuia, si micutul David, fiul lor in varsta de numai cinci luni. 

Pentru prima oara inconjurat de camere de luat vederi, David nu a parut deloc intimidat. Probabil ca deja detine veleitati de artist, mai ales ca are alaturi, zi de zi, modelul perfect, chiar pe tatal sau.

Bucurie si tandrete fara margini se puteau citi in fiecare gest facut de indragitul prezentator aflat fata in fata cu familia sa.


  
„Mi s-a facut un gol in stomac cand l-am vazut pe David. A fost o surpriza frumoasa din partea sotiei, care a venit cu toata familia. Prima aparitie in public a lui David si a familiei a fost de bun augur; au crescut emotiile, dar si energia!”, a spus Jorge.

Maine seara, telespectatorii vor avea parte de un regal al umorului si al bunei dispozitii, odata cu debutul show-ului „Super Potriveala”. Un numar impresionant de vedete au spus „Da”provocarii de a face parte din emisiunea care a facut istorie in materie de formate de televiziune.



Prima editie a show-ului „Superpotriveala” ii va avea in panelul celor sase vedete puse pe distractie pe Teo, Lora, Daniel Buzdugan, Whats’ up, Axinte si Andreea Tonciu.
Acestia vor sparge gheata in cea dintai editie a emisiunii-concurs ce le poate aduce concurentilor (non-vedeta) un  premiu consistent de pana la 25.000 de lei.  

Cum se vor potrivi vedetele cu concurentii la modul de a gandi si de a gasi solutii la cuvintele lipsa din enunturile propuse de Jorge, veti afla urmarind, in premiera, show-ul „Super Potriveala”, maine seara, de la ora 20:00, la Kanal D!
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Jorge, aplaudat la scena deschisa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies