Julia crede în schimbarea lui Robi, după mai multe discuții avute cu el. Să își fi schimbat părerea cea care a zis până acum de el că e fals? “Cel puțin așa l-am perceput eu.”

Julia crede în schimbarea lui Robi, după mai multe discuții avute cu el. Să își fi schimbat părerea cea care a zis până acum de el că e fals? “Cel puțin așa l-am perceput eu.”
Julia crede în schimbarea lui Robi, după mai multe discuții avute cu el. Să își fi schimbat părerea cea care a zis până acum de el că e fals? “Cel puțin așa l-am perceput eu.”

Julia vorbește despre schimbarea văzută la Robi.

Despărțirea Virginiei din Casa Iubirii de Robi a stârnit după ea destul de multe controverse, în urma celor întâmplate cu cei doi iubiți până să ajungă la separare. Anumite gesturi ale lui Robi i-au făcut pe cei din Casa Iubirii să nu rămână indiferenți, iar după ce Julia a spus în repetate rânduri că nu și-ar dori un prieten ca Robi, aceasta și-a schimbat părerea despre el, deoarece au avut mai multe discuții în care tânăra și-a dat seama că oamenii chiar se pot schimba, dacă aceștia își doresc cu adevărat.

Virginia: A spus asta de mai mule ori că “nu” Robi nici ca prieten. A mai fost aici la masă și a dat exemplu că Patrick sau Cosmin, da, dar Robi, nu. Că e  foarte fals și mai multe.

Julia: Cum am zis și acum câteva zile, cred în schimbarea oamenilor, cred că oamenii se pot maturiza, iar în ultimele discuții pe care le-am avut cu Robi, mie mi se pare un Robi destul de schimbat.

Nu am mai vorbit la modul doar glume, am vorbit destul de serios. Cel puțin așa l-am perceput eu.

Virginia: Asta e altceva, ceea ce spune acum. Eu i-am spus că e o schimbare. O schimbare că până acum a fost “nu categoric” și acum…

Julia: Nu am negat că a fost un “nu categoric”, a fost.

Julia i-a propus lui Robi să înceapă maturizarea alături de ea

Citește și: Robi, dezvăluiri despre o posibilă relație amoroasă cu Julia: „Mă simt bine în compania Juliei, unde e problema?”

Robi
Robi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Tensiuni în Casa Iubirii. Roberta se simte atacată de Virginia. Julia îi ia apărarea Virginiei și intervine în conflict ”Eu nu înțeleg de ce îmi răspunzi așa?”

În urmă cu doar câteva zile, Robi și Julia au avut o discuție despre cele întâmplate în casă și l-a întrebat pe Robi dacă relația dintre el și Virginia ar mai fi continuat, dacă aceasta nu alegea să pună capăt ei. Robi a adăugat și el că nu ar mai fi continuat și a fost de părere că s-au grăbit în toată această situație, iar Jiulia fost cea care în timpul discuției i-a sugerat că poate să înceapă maturizarea alături de ea, dacă își dorește, asta pentru că ea a reușit să îl vadă în toate stările de până acum

și că nimic nu o mai surprinde.

Julia: Și acum ce vrei să faci? Și de ce ai început cu „nu știu cât mai stau aici?” Vrei să pleci odată cu mine? Tu ai venit cu gândul ăsta azi.  Eu am zis de o săptămână.

Robi: Să fim serioși acum. La cum m-am purtat cu Virginia și așa mai departe, crezi că mai am eu pe aici chestii?

Julia: Imaginea asta pe care tu ți-ai creat-o singur o poți schimba când dorești.

Robi: Eu îmi doresc, dar nu mă pot schimba de pe o zi pe alta că ar părea fals din partea mea. Eu nu pot să fac așa ceva.

Julia: Măcar să încerci.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Robi: Păi da și ce să fac? Să mă duc să zic „oau, ce băiat?”

Julia: Vrei să încerci cu mine? Că eu deja te-am văzut în toate stările.

Robi: Ce să încerc?

Julia: Nu știu, să te schimbi, să ajungi la maturizarea asta emoțională cu mine?

Julia
Julia[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Robi, dezvăluiri despre o posibilă relație amoroasă cu Julia: „Mă simt bine în compania Juliei, unde e problema?”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies