Julia, în lacrimi, din cauza faptului că nu își găsește sufletul pereche. “Se spune că stau aici de atâta timp și nu m-a vrut nimeni.”

Julia, în lacrimi, din cauza faptului că nu își găsește sufletul pereche. “Se spune că stau aici de atâta timp și nu m-a vrut nimeni.”
Julia, în lacrimi, din cauza faptului că nu își găsește sufletul pereche. “Se spune că stau aici de atâta timp și nu m-a vrut nimeni.”

Julia a izbucnit în plâns din cauza faptului că nu își găsește sufletul pereche.

Ceea ce părea a fi un început de cunoaștere între Julia și Robi s-a sfârșit pentru cei doi, deoarece tânărul i-a spus că nu este atras fizic de ea și că nu-și dorește să o dezamăgească. Julia a izbucnit în plâns din cauza faptului că a tot auzit până acum persoane care au spus că nu și-a găsit sufletul pereche și își dorește să găsească omul care să știe să o valorifice pentru calitățile sale.

Julia: Tot se spune că stau aici de atâta timp și nu m-a vrut nimeni, vreau să spun că...

Robi: Te interesează ce spune lumea?

Julia: Nu, doar că îmi doresc ca omul de lângă mine să mă vrea pentru ceea ce sunt, pentru cum gândesc, pentru cum iubesc, nu pentru că am ochii căprui și fundul nu știu cum.

Și mă gândesc că omul de lângă mine va ști să facă asta și să aprecieze calitățile pe care le am, chiar dacă nu sunt cele fizice.

Moldo: Julia, după toată situația asta, pari puțin demoralizată și zăpăcită. Se pare că ți-ai pierdut încrederea în tine.

Julia: Nu mi-am pie rdut-o, pentru că încrederea în mine nu a constat niciodată în aspectele fizice, în aspectul meu fizic.

Nu e vorba de tine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Robi încearcă să îi explice Juliei faptul că nu a vrut să se folosească de ea

Citește și: Discuție tensionată între Robert și Virginia! Concurentul o suspectează pe Virginia că încă mai simte ceva pentru Robi: „Îți face plăcere orice conversație cu Robi.”

Julia, în lacrimi
Julia, în lacrimi[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: O place Moldo pe Teodora? Ce spune Virginia despre această situație: „Dacă vrea să facă treaba asta, n-am nimic împotrivă, nu sunt absurdă.”

Robi intervine și spune nu și-a dorit niciodată să o jignească în vreun fel, ba chiar i-a lăudat de foarte multe ori calitățile, însă nu și-a dorit să facă o relație cu ea doar pentru emisiune, ca mai apoi să sufere afară.

Robi: Ok, nu e vorba de mine, dar lasă-mă să zic. În momentul în care am zis că nu mă atragi fizic sau ceva, nu am vrut să scot în evidență că nu ești o femeie frumoasă.

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Julia: Nu e vorba de tine.

Robi: Eu tot timpul am avut cuvinte de laudă la adresa ta și mi se pare și în momentul de față că ești o femeie foarte mișto. Doar că dacă nu am simțit acea chimie cu tine, tu trebuie să înțelegi că dacă voiam să fac chestii de emisiune aici...

Julia: Le făceai cu mine, aș fi fost persoana cea mai potrivită, știu.

Robi: Și în afară am zis, de ce să îi dau de înțeles că aș vrea să fiu într-o relație cu ea, să mă duc cu ea până în finală să zic așa și după din neant să nu mai vorbesc cu tine când ieșim afară pentru că acolo ar fi durerea mai mare. Când știi că un om te-a folosit, eu nu am vrut să mă folosesc de tine absolut deloc.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Virginia a ajuns la concluzia că Moldo nu este persoana potrivită pentru ea! Ce spune concurentul despre această situație: „Fiind bărbat, poate trebuia să fac mai mulți pași.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies