Julia și Virginia, replici în urma săgeților aruncate de către cele două tinere. „Eu mi-am lăsat orgoliul și am fost lângă ea.”

Julia și Virginia, replici în urma săgeților aruncate de către cele două tinere. „Eu mi-am lăsat orgoliul și am fost lângă ea.”
Julia și Virginia, replici în urma săgeților aruncate de către cele două tinere. „Eu mi-am lăsat orgoliul și am fost lângă ea.”

Julia și Virginia au avut o discuție, după ce blonda a afirmat că a simțit mai multe săgeți din partea Virginiei.

Julia și Virginia din Casa Iubirii au avut o discuție, din cauza faptului că blonda ar fi simțit mai multe săgeți din partea tinerei când se afla într-o cunoaștere cu Robi. Aceasta a ținut să spună că i se pare de prost gust ca o femeie să dea într-o altă femeie prin cuvinte și gesturi.

Julia: Nu vreau să aduc aici chestii, nu mă interesează asta, nu mă interesează să  pun într-o ipostază proastă un om, un om cu care am stat la masă, cu care am împărțit până și sucul din pahar și mi

se pare de prost gust să dai într-o femeie, tu fiind femeie la rândul tău. Să arunci săgeți pe care știi că le prind, că mă duce capul. Cam atât.

Virginia: Țin să intervin, cu siguranță Julia face referire la mine.

Julia: Nu la tine.

Virginia: La mine și la Rebecca.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Julia: La Pachet.

Virginia spune că a lăsat orgoliul deoparte pentru a-i fi alături Juliei

Citește și: Julia, în lacrimi, din cauza faptului că nu își găsește sufletul pereche. “Eu nu am vrut să mă folosesc de tine absolut deloc.”

Virginia și Rebecca
Virginia și Rebecca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alexandra o ia razna când îi vede pe Gagea și Francesca în camera roșie! „Nu sunt geloasă, dar o să vină ea.”

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Virginia a intervenit și a spus că a lăsat de fiecare dată orgoliul deoparte pentru a-i fi alături Juliei și a sfătuită de fiecare dată să facă ce simte în cunoașterea cu Robi, chiar dacă ea era fosta iubită a lui. Spune că a ajuns la saturație și că au deranjat-o afirmațiile încă de la început cum că ea fi fost plăcută doar pentru fizic.

Virginia: Da, suntem la pachet, dar e în felul următor. Eu am evitat foarte mult să mă bag în situația Julia-Robi de când eu am pus punct interacțiunilor cu Robi tocmai pentru a nu părea că eu mai am ceva pentru el sau sunt geloasă sau ceva de genul. Deși am auzit de foarte multe ori niște săgeți aruncate, comparațiile pe care le-am tot primit din partea unei femei nu mi se par OK.

Pe lângă asta, eu ca fostă aș vrea să știu, stăteam cu ea la masă și îmi povestea despre Robi și nu i-am zis niciodată nimic, din contră, am zis să facă ce simte, au fost niște sfaturi. Nici nu e vorba dacă mai simțeam sau nu ceva pentru Robi, e vorba de orgoliu. Că eu mi-am lăsat orgoliul și am fost lângă ea, nu neapărat aici, ci și în afară.
Și tu să vii mereu să ataci, să arunci o săgeată că Robi m-ar fi plăcut pe mine doar pentru fizic, cred că am arătat că sunt capabilă nu doar fizic, ci și psihic. Sunt sătulă până peste cap de la începutul sezonului să se puncteze pe faptul că Robi a plăcut-o mai mult pe Julia decât pe mine. Este de prost gust. Nu mi se pare OK atâta timp cât eu niciodată nu am aruncat în ea, indiferent de ce a făcut. Așa cum i-a zis pe Alexandrei de ce a făcut, poate că fost în aceeași situație. Iar acum să arunci chestiile astea când eu deja am ajuns la saturație… Eu nu m-am băgat de când am încheiat-o cu Robi niciodată, din contră. A punctat foarte urât că noi ne-am împotrivit aici când am spus eu și Rebecca de ei că se potrivesc în timpul date-ului. Noi nu ne-am îndepărtat.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Discuție tensionată între Robert și Virginia! Concurentul o suspectează pe Virginia că încă mai simte ceva pentru Robi: „Îți face plăcere orice conversație cu Robi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies