Jurații de la “Bravo, ai stil!”, “fierți” pe coafura unei concurente “Ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani”

Jurații de la “Bravo, ai stil!”, “fierți” pe coafura unei concurente  “Ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani”
Jurații de la “Bravo, ai stil!”, “fierți” pe coafura unei concurente “Ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani”

Început de săptămână excelent pentru una dintre concurentele celui mai iubit show cu și despre fashion, din România, “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D.

În ediția din această seară, difuzată de la 22:30, la Kanal D, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din România atrage atenția prin modul în care a selectat piesele vestimentare, dar și prin coafură.

“Voiam să spun că ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani. Îmi place foarte mult! Cred că ai cel mai modern styling în această seară.

Nu mi se pare deloc <cheap> (ieftin – n.r.) materialul din care este făcut sacoul; mi se pare chiar superb acest sacou. (…) Îmi place la nebunie styling-ul, bravo!”,  este prima reacție a lui Maurice Munteanu.

               “Chestiunea este că nu știu de unde ai procurat piesele, că sunt foarte frumoase! Îmi place foarte mult ceea ce porți (…) Să știți că și noi suntem inspirați de lucrurile frumoase, pe care le purtați de foarte multe ori.

Nu doar comentăm, observăm, judecăm…”  spune Raluca Bădulescu.  Alexandru Abagiu apreciază și el nu doar opțiunea vestimentară a concurentei, ci și îndrăzneala acesteia în privința alegerii coafurii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Având în vedere că porți un sacou ce poate fi purtat pe ambele părți, te aplaud că ai decis să-l porți pe partea aceasta (…) Îmi place că l-ai asortat cu flip cornrows (pieptănătura – n.r.)”

 punctează juratul.

           Cine este concurenta care s-a bucurat de aprecierea totală a juraților, cum arată ținutele concurentelor, cum sună poveștile și cum se văd defilarile acestora veți putea afla urmărind ediția din această seară “Bravo, ai stil!”, difuzată la 22:30, la Kanal D. Emisiunea prezentată de Ilinca Vandici poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D.

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies