Jurnalista din Mexic, gasita moarta: "Era intinsa, cu fata in jos, intr-o balta de sange si prezenta lovituri"

Jurnalista din Mexic, gasita moarta:
Jurnalista din Mexic, gasita moarta: "Era intinsa, cu fata in jos, intr-o balta de sange si prezenta lovituri"

 

O jurnalista din Mexic a fost gasita moarta in locuinta ei din Monterrey, in nordul Mexicului. Corpul femeii prezenta urme de lovituri.

 

Moartea Aliciei Diaz Gonzalez a fost confirmata de cotidianul El Financiero la care era angajata din ianuarie 2017. 

 

"Este urgent sa aflam o explicatie oficiala despre omuciderea Aliciei Diaz Gonzalez", a scris pe Twitter Mauricio Mejia, editor al ziarului. 

 

Jurnalista in varsta de 52 de ani "era intinsa, cu fata in jos, intr-o balta de sange si prezenta lovituri", a indicat pentru AFP o sursa judiciara din statul Nuevo Leon, precizand ca fiul ei este cel care a gasit-o.

Nu se stie daca aceasta agresiune este legata de activitatea sa de jurnalist. 

 

Colegii lui Diaz au afirmat pentru AFP ca ea lucra la articole despre intreprinderi locale precum si la subiecte legate de impozite si investitii publice.

Potrivit acestora, nu era vorba despre informatii "sensibile". 

 

Diaz a lucrat inainte pentru cotidianul El Norte si pentru La Moneda, potrivit Mediafax. 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Previziuni COMPLETE de la Rusalii pana la Sanziene! Aceste sarbatori din calendarul crestin ortodox aduc dragoste si liniste sufleteasca

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies