Justin Bieber se confruntă cu probleme grave de sănătate! Artistul și-a amânat turneul: „Boala mea se înrăutățește”

Justin Bieber se confruntă cu probleme grave de sănătate!
Justin Bieber se confruntă cu probleme grave de sănătate!

Fanii celebrului cântăreț au primi o veste foarte tristă! Boala de care suferă îl împiedică din a mai avea putere să își susțină concertele.

Justin Bieber se confruntă cu o boală misterioasă și a anunțat că trebuie să își anuleze concertele pe care le avea programate. Artistul a explicat, pe rețelele de socializare, de ce a fost nevoit să recurgă la acest gest, dar și care a fost recomandarea doctorului lui.

Citeste si: Amna, diagnosticată cu o boală incurabilă. Ce a aflat după un an

Boala misterioasă cu care se confruntă Justin Bieber

„Nu îmi vine să cred că spun așa ceva. Am făcut tot ce se putea pentru a mă simți mai bine, dar boala mea se înrăutățește. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele show-uri (doctorul a cerut). ”, a spus artistul, pe rețelele de socializare.

Ca dovadă că starea lui de sănătate nu este deloc bună, Justin Bieber a specificat și că doctorii i-au recomandat să amâne pentru o perioadă toate show-urile pe care le are.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Către toți oamenii mei: vă iubesc foarte mult, o să mă odihnesc și o să mă simt bine.”, a completat el.

Citeste si: Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Justin Bieber se confruntă cu probleme grave de sănătate!
Justin Bieber se confruntă cu probleme grave de sănătate![Sursa foto: Instagram]

Ce spune Hailey Bieber, soția lui

În urmă cu doar câteva zile, Hailey Bieber, soția lui, a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că traversează o perioadă extrem de grea și că se simte „copleșită”. De asemenea, faimosul model a mărturisit că îi este foarte dificil să își mai respecte programul și rutina în această situație.

„Mi s-a părut mai greu decât de obicei. Cred că motivul pentru care am decis să împărtășesc asta este pentru că știu că, probabil, sunt foarte multe persoane care se simt așa. Și știu că mereu mă face să mă simt mai bine când vorbesc cu alți oameni, despre sentimentele mele.

Voiam să vă spun că nu sunteți singuri. Mereu va fi cineva care trece prin lucruri similare, vă trimit multă iubire”, a declarat soția lui Justin Bieber, Hailey, prin intermediul rețelei TikTok.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani: „Am efecte adverse din cauza medicamentelor”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies