„Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie acum învață pentru examenul de bacalaureat. Avea 5 ani când a început studieze chimie!” Fiul Danei Nălbaru, un geniu în devenire!

„Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie acum învață pentru examenul de bacalaureat. Avea 5 ani când a început studieze chimie!” Fiul Danei Nălbaru, un geniu în devenire!
„Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie acum învață pentru examenul de bacalaureat. Avea 5 ani când a început studieze chimie!” Fiul Danei Nălbaru, un geniu în devenire!

Dana Nălbaru a vorbit despre capacitatea intelectuală a fiului său și al lui Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au dispărut de o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se putea ocupa în totalitate de creșterea și educația celor trei copii ai lor.

Cei doi soți au luat în urmă cu mai mulți ani decizia ca cei mici să nu mai frecventeze sistemul de învățământ. Mai exact, artista și soțul său și-au stabilit un sistem special de educație pentru copiii lor, în care cei mici învață de acasă.

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur este un copil supradotat

Citește și: „I-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască.” Ce a mărturisit Dana Nălbaru despre boala cu care se confruntă partenerul ei, Dragoș Bucur

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur este un copil supradotat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea. Adevărul despre separarea lor a ieșit la iveală

Kadri, fiul cel mic al lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru, are numai 11 ani și în ciuda faptului că nu a fost nicio zi la școală, se pregătește deja pentru examenul de bacalaureat. Potrivit informațiilor oferite de artistă, micuțul este un copil supradotat cu un coeficient de inteligență foarte ridicat, care încă de la vârsta fragedă de 5 ani a început să studieze chimia.

Mai mult decât atât, Kadri are deja sute de cărți citite și multe cunoștințe acumulate. Vedeta este foarte mândră de fiul său, care, potrivit spuselor sale, cunoaște atât de multe informații, încât, uneori îi pune în dificultate chiar și pe părinții săi.

Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală.

El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal.

E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică.

E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește ”, a dezvăluit Dana Nălbaru, conform Viva.

Fiul Danei Nălbaru, un geniu în devenire!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Cea mai urâtă perioadă din viața mea a fost atunci când am rămas însărcinată. A încercat să mă facă să renunț la copil. M-a jignit!” Vica Blochina, declarații controversate despre Victor Pițurcă

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies