Kamara si-a prezentat noua iubita in platou la WOWbiz! Cum arata Roberta, cea care i-a vindecat inima

Kamara si-a prezentat noua iubita in platou la WOWbiz! Cum arata Roberta, cea care i-a vindecat inima
Kamara si-a prezentat noua iubita in platou la WOWbiz! Cum arata Roberta, cea care i-a vindecat inima

 

Dupa un ultim an tumultos din punct de vedere amoros, Kamara se declara din nou indragostit. Cantaretul traieste o noua poveste de dragoste, de data aceasta cu o tanara, pe nume Roberta, si care nu este straina de aparitiile TV. In urma cu 2 luni, Roberta era concurenta la emisiunea "Te vreau langa mine", acolo unde incerca sa isi gaseasca jumatatea.

"Sunt bine, sanatos, am muzica de facut, am un copil de crescut.


Viata noastra este foarte scurta, daca imi era frica sa iubesc din nou m-as fi ascuns intr-o padure.
Viata e scurta, m-am accidentat la cap acum o luna si jumatate, voi nu stiti. Astea sunt atentionari ca viata e foarte scurta si trebuie sa profitam de ea.",
a spus Kamara.

"Ne-am cucerit unul pe altul. A venit el la mine si m-a intrebat daca vreau sa dansez", a mai spus Roberta.

Kamara a marturisit ca prima data a cunoscut-o pe Roberta chiar in perioada in care relatia lui cu Madalina avea parte de multe coborasuri.

 

 

 

"Acum vreo 6-7 luni de zile ne-am cunoscut, ne-am vazut prima data. Ne-am zambit, dar nu s-a intamplat nimic. Am purtat o discutie si am facut un schimb de numere.

 
In dimineata respectiva i-am plimbat si catelul, ne-am cunoscut dupa ora 3 dimineata. Am insotit-o acasa, sa nu pateasca ceva. Mi-a zis sa o astept, sa scoata catelusa, iar apoi am lasat-o acasa si am plecat. Nu am incercat niciunul mai mult, probabil eram inca zapacit. De doua saptamani am reluat legatura si m-am bucurat. Ea mi-a ramas in minte si cand intalnesc persoane deosebite, raman speciale. M-am bucurat foarte tare ca am revazut-o accidental si nimic nu e intamplator.

Apoi ne-am mai vazut si a doua oara intamplator si abia a treia oara cand ne-am intalnit, tot intamplator, am inceput sa vorbim. Am zis ca e un semn."
, a mai spus artistul.

Roberta are 20 de ani si se declara complet cucerita de Kamara.

"Acum vreo 2 luni eram la Te vreau langa mine, dar nu a fost sa fie sa gasesc un partener.

Chiar dupa ce am terminat emisiunea, l-am intalnit pe Kamara. La un barbat apreciez atunci cand e atent cu mine, grijuliu si care stie ce vrea de la viata. Si cred ca daca are calitatile astea e tot ce conteaza.
(...) Eu pornesc cu toata increderea. Stiu ca este inca insurat."
, a spus Madalina.

Kamara a mai adaugat ca fiul lui, Leon, deja a vorbit la telefon cu ea si ca cei doi urmeaza sa se cunoasca.

"Imi place de ea cu totul, are multa candoare, e genul de persoana care nu te streseaza, dar este foarte sigura pe ea. Nu isi face griji in privinta altor oameni care s-ar invarti in jurul meu.".

Kamara i-a pregatit Robertei o surpriza in fata intregii tari, la nicio luna de la relatie. Artistul si-a amintit ca florile ei preferate sunt crinii, asa ca i-a adus un buchet de crini in platoul emisiunii.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce schimbari sufera zodia ta dupa 30 de ani! Unele femei infloresc, altele vor avea de suferit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies