Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!
Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022

“40 de intrebari cu Denise Rifai” şi-a adjudecat premiul pentru “Cea mai buna emisiune de interviuri-portret”, iar “Tu urmezi!”, game show-ul prezentat de Dan Negru, premiul pentru “Cea mai buna emisiune concurs”

 

Kanal D a primit aseară doua distincţii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune.

“40 de intrebări cu Denise Rifai” a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru “Cea mai bun emisiune de interviuri-portret”, iar game show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, a câştigat la categoria “Cea mai buna emisiune concurs”.

Ambele producţii Kanal D au devenit adevărate repere pe piaţa media din România încă de lansare, Kanal D reconfirmându-şi, şi prin aceste emisiuni, originalitatea şi pozitia de trendsetter în materie de formate de televiziune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră sa fim tot mai buni în activitatea noastra. Ce as vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi sustinerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”, a declarat Denise Rifai. 

 

De asemenea, Dan Negru a oferit momente emoţionante pe scenă, multumind publicului, felicitându-i pe toţi oamenii de televiziune care îşi fac profesia cu bună credinţă. În acelaşi timp a punctat valoarea emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D, ca fiind unice şi inspirationale.

Le multumesc celor de la Kanal D că au avut curajul să nu copieze cu <Tu urmezi!> şi cu <Jocul cuvintelor>...

E tare important (…) <Cu penele altuia te poti impodobi, dar nu poti zbura>
”, a spus Dan Negru.

 

La Gala Premiilor TV Mania au fost prezente personalităţi ale televiziunii din România, vedete, producatori de televiziune, ziaristi, iar emoţiile au fost trăite din plin într-o ambianţa cu totul specială, la Teatrul Naţional Bucureşti.  Alături de vedetele Kanal D s-au aflat la eveniment membri ai managementului televiziunii, oameni-cheie care şi-au pus amprenta asupra succesului staţiei: Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Kanal D, şi Clara Bomboe, director de Programe, Planificare şi Strategie Kanal

D.

Kanal D îşi continuă misiunea de a oferi milioanelor de telespectatori conţinut de calitate, formate de succes, care să vină în întâmpinarea exigenţelor unui public uriaş.  Iar astfel de premii, care reprezintă votul publicului, sunt încă o confirmare reuşitei televiziunii Kanal D.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies