Kanal D, lider absolut de audienţă, cu Stirile de la ora 12:00

Kanal D, lider absolut de audienţă, cu Stirile de la ora 12:00
Kanal D, lider absolut de audienţă, cu Stirile de la ora 12:00

Joi, 9 februarie, Kanal D a fost lider incontestabil in audiente, cu Stirile Kanal D, editia de la ora 12:00, pe toate segmentele de public monitorizate, conform Kantar Media Romania.

Sute de mii de romani au ales postul Kanal D, pentru a-si insusi portia de informatie relevantă, din cadrul Stirilor Kanal D, editia de pranz, prezentata de Ilinca Obădescu.

Astfel, in intervalul 12:00-13:00, Kanal D a acumulat 2,4% Rating si 15,9% cota de piata, pe targetul Comercial, 3,1% Rating si 14,8% cota de piata, pe targetul National, si 2,2% rating si 11,7% cota de piata, target All Urban.

O medie de peste 532.000 de telespectatori din intreaga Romanie au urmarit joi Stirile Kanal D, in intervalul mai sus mentionat, minutul de aur fiind inregistrat la 12:00, cand 608.000 de privitori s-au aflat in fata televizoarelor, urmarind editia de pranz a buletinului informativ de la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

 

Audiente Target Comercial



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies