Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Aripi frânte”

Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Aripi frânte”
Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Aripi frânte”

 Serialul “Aripi frânte” cucerește tot mai mulți români, îndrăgita producție turcească poziționând aseară postul TV Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, în Prime Time, acesta fiind prima opțiune în rândul publicului din întreaga țară, și de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 23:00), stația TV a înregistrat 6.4% puncte de rating și 17.1% cotă de piață, la nivelul întregii țări, și 5.8% rating și 16.2% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe.

 Peste 1 milion de fani ai serialului din întreaga țară (1.135.000) au urmărit, aseară, în medie, serialul preferat “Aripi frânte” în fiecare minut al difuzării, minutul de aur, înregistrat la ora 21:18, adunând în fața micilor ecrane 1.412.000 de

fani ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu ratați serialul “Aripi frânte”, producție difuzată săptămânal, în fiecare zi de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Audiențe target Na ț ional



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies