Kanal D, locul I cu serialul turcesc “Gulperi”

Kanal D, locul I cu serialul turcesc “Gulperi”
Kanal D, locul I cu serialul turcesc “Gulperi”

Statia TV a fost lider de audienta la nivelul intregii tari si la orase in intervalul 20:00-23:00

Joi, 2 ianuarie, Kanal D s-a clasat pe locul I in topul televiziunilor din Romania, cu serialul turcesc “Gulperi”. Aseara, serialul a fost prima optiune a telespectatorilor romani, statia pozitionandu-se pe primul loc, atat pe targetul National, cat si pe targetul All Urban.

Aseara, in intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a inregistrat 9,5% puncte de rating si 20,3% cota de piata, pe targetul National, si 8,1% rating si 18,5% cota de piata, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

1.672.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit, aseara, in fiecare minut, povestea impresionanta a lui Gulperi, minutul de aur fiind inregistrat la 22:02, cand aproape 2 milioane de romani (1.910.000) vizionau, cu sufletul la gura, productia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu ratati “Gulperi”, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, o poveste impresionanta, plina de curaj, difuzata la Kanal D!

Din 8 ianuarie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, Kanal D le ofera telespectatorilor sai un nou serial de exceptie,  M ă numesc  Züleyha”, o poveste incredibilă despre iubire, apartenent a s i gelozie, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, in rolurile principale, dar si cu interpretarea unica a renumitei actrite Vahide Perçin, numai  la Kanal D.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies