Kanal D, pe primul loc, cu „Asta-i Romania!”

Kanal D, pe primul loc, cu „Asta-i Romania!”
Kanal D, pe primul loc, cu „Asta-i Romania!”

Duminica, 9 februarie, emisiunea “Asta-i Romania!” a fost prima optiune a telespectatorilor din intreaga tara, pozitionand postul TV Kanal D pe primul loc in preferintele acestora, la nivel National si pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i Romania!” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, acumuland un rating de 3,7%, si o cota de piata de 11,6%, pe targetul  National; pe targetul  All Urban, statia TV a inregistrat 2,7% puncte de rating si 9,3% cota de piata.

Minutul de aur, inregistrat la 15:32, a adunat in fata micilor ecrane 889.000

de romani.

Unul dintre subiectele ce au fost pe placul telespectatorilor este povestea familiei africane integrata perfect in comunitatea unui sat din Mures.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu ratati emisiunea “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, in fiecare duminica de la ora 14:30, la Kanal D!

 

Audiente “Asta-i Romania!”

Target National:



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona: „Am fost singurul student străin din această facultate. A fost extrem de greu.”

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies