Kanal D pregăteşte un nou reality de aventura! Miza e uriaşă: 1.000.000 de lei!

Kanal D pregăteşte un nou reality de aventura! Miza e uriaşă: 1.000.000 de lei!
Kanal D pregăteşte un nou reality de aventura! Miza e uriaşă: 1.000.000 de lei!

Înscrie-te în cel mai intens experiment social din istoria televiziunii!

Pregăteşte-te pentru cel mai mare experiment social televizat! Kanal D a redefinit modalitatea de a face reality show-uri şi a impus pe piaţa media din Romania cele mai explozive astfel de formate!  Continuând tradiţia, Kanal D duce la un alt nivel ideea de reality de aventură şi repune în discuţie valori precum curajul, prietenia şi puterea de depăşire a limitelor.

Zeci de concurenţi se vor arunca în necunoscut, pe o insulă paradisiacă, intr-o cursă dramatică, o luptă individuală pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri.

Ei pot deveni bogaţi peste noapte pentru că premiul pus la bătaie este cel mai mare oferit de o televiziune din România – 1.000.000 de lei! 

Curajul, adaptabilitatea, inteligenţa socială şi abilitatea de a construi strategii vor fi cei mai puternici aliaţi în cea mai dramatică şi autentică provocare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Toţi cei interesaţi să participe la cea mai intensă competiţie televizată sunt invitaţi să se înscrie la casting accesand  https://casting.kanald.ro/  .

Fă primul pas pentru a câştiga premiul cel mare şi a-ţi îndeplini cele mai îndrazneţe visuri, înscrie-te la casting! O insulă de cucerit, 1.000.000 de lei şi cea mai autentică şi intensă aventură a vietii tale te asteaptă!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies