Kanal D, premiu pentru implicare în ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia, în cadrul unui eveniment prestigios - “Dogan Value Awards”

Kanal D, premiu pentru implicare în ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia, în cadrul  unui eveniment prestigios - “Dogan Value Awards”
Kanal D, premiu pentru implicare în ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia, în cadrul unui eveniment prestigios - “Dogan Value Awards”

Televiziunea Kanal D a fost premiată în această seară, în cadrul evenimentului Dogan Value Awards 2023, alături de alte companii ale Dogan Holding, pentru ajutorul oferit victimelor cutremurului devastator ce a avut loc în Turcia anul acesta.

Evenimentul, aflat la cea de-a cincea ediţie şi organizat la Istanbul, de Dogan Holding, Grupul din care fac parte Kanal D, Kanal D2 si Radio Impuls, premiază echipe şi personalitati ce activează în cadrul companiilor Dogan Holding.

Echipa Stirilor Kanal D s-a aflat în punctul de maxima intensitate din Turcia, acolo unde au avut loc seismele, pentru a aduce în faţa telespectatorilor informatiile atât de necesare despre stadiul misiunilor de salvare a victimelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Toate proprietăţile Dogan Media International (Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls şi divizia Digital) s-au implicat activ în ajutorarea victimelor cutremurului atât prin difuzarea şi publicarea unor materiale de conşientizare a dramei prin care treceau mii de oameni, cât şi prin donaţii de produse de subzistenţă şi echipamente tehnice menite să ajute la găsirea supravieţuitorilor.

Empatia este una dintre valorile  esentiale la care se raportează permanent echipa Dogan Media International, iar ajutorul oferit celor aflaţi în dificultate, preocuparea pentru binele semenilor ne definesc în tot ceea ce facem.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies