Kanal D, prezent la Balul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania

Kanal D, prezent la Balul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania
Kanal D, prezent la Balul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania

Balul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania a reunit o multime de personalitati.

Balul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania (TIAD), organizat organizat pentru celebrarea implinirii a 96 de ani de la intemeierea Republicii Turcia si marcarea a 26 de ani de la infiintarea TIAD, a reunit aseara, intr-o atmosfera plina de emotie si stralucire, ambasadori, oameni de afaceri, reprezentanti ai diverselor companii.

Foto: Cristian Mihai- Sales Director Kanal D si Radio Impuls, Cosmin Cernat- vedeta Kanal D, Excelenta Sa Doamna Füsun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia in Romania, Güven Güngör, presedintele TIAD, alaturi de sotia sa, Leyla Güngör, si Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta

Kanal D.

Prezenti la prestigiosul eveniment s-au aflat membri ai managementului Kanal D si vedete ale statiei. Cosmin Cernat, Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Cristina Mihaela Dorobantu au trait bucuria acestui eveniment grandios, devenit traditie in Romania.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

foto 2- Catalin Botezatu, vedeta Kanal D, Excelenta Sa Doamna Füsun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia in Romania, Güven Güngör, presedintele TIAD, alaturi de sotia sa, Leyla Güngör, si Raluca Badulescu, vedeta Kanal

D.

Un discurs emotionant a fost cel al Excelentei Sale, Doamna Füsun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia, precum si cel al gazdei evenimentului, Güven Güngör, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania.

foto 3- Aziz Karaka, Radio Impuls Regional Sales Director, Excelenta Sa Doamna Füsun Aarmaz, Ambasador al Republicii Turcia in Romania, Güven Güngör, presedintele TIAD, alaturi de sotia sa, Leyla Güngör.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Nici bine nu a pășit în Casa Iubirii, iar fostul concurent Radu a făcut o glumă nesărată cu Gagea! Cum a reacționat concurentul? "Nu știu ce știi tu Radu, nu mă interesează!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Pepe, declarații surprinzătoare despre fosta soție, Raluca Pastramă: "Am salvat acel filmuleţ de pe camerele de luat vederi din faţa casei"

Ce trucuri folosește Chef Ștefan Popescu, pentru murături perfecte? "Uite câteva secrete și sfaturi pentru cele mai bune murături!"

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies