Kanal D si-a redeschis portile pentru „Scoala Altfel”

Kanal D si-a redeschis portile pentru „Scoala Altfel”
Kanal D si-a redeschis portile pentru „Scoala Altfel”

Zeci de copii au fost prezenti in platourile emisiunilor, alaturi de vedetele postului.

Kanal D si-a redeschis portile pentru copii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel”.

Pe parcursul intregii saptamani, Televiziunea Kanal D va fi gazda tuturor elevilor dornici sa descopere tainele televiziunii, iar vedetele postului au venit cu drag la intalnirea cu micutii admiratori.

Ilinca Obadescu, Iulia Albu, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi sunt primele vedete-gazda care i-au primit pe copii cu bratele deschise, oferindu-le povesti inedite si secrete din spatele platourilor de filmare.


Ilinca Obadescu i-a „invatat” pe micutii vizitatori sa stea corect la pupitrul Stirilor si le-a facut o demonstratie in fata prompterului.

Ana-Maria Barnoschi a venit insotita de simpaticul sau patruped la intalnirea cu micutii, Pufka. Copii s-au <lipit> instantaneu, atat de stapana cat si de catelus care a devenit o adevarata mascota la „Roata norocului”.


Micutii admiratori au avut astfel ocazia, alaturi de dascalii lor, sa se fotografieze alaturi de vedeta preferata, dar sa vada si cum arata si ce se intampla pe platourile de filmare
ale emisiunilor ,,Roata Norocului”, ,,Te vreau langa mine”, “WOWBiz”, “Stirile Kanal D”.

Pe parcursul intregii saptamani, vedetele Kanal D vor fi prezente alaturi de copii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel”.
 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies