Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian

Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian
Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian

Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian. Dezvăluirile vin după ce artistul a dezvăluit că soția sa vrea să îl interneze.

Kanye West și Kim Kardashian trec prin probleme cumplite în cuplu. Cei doi sunt la un pas de divorț, potrivit celebrului rapper.

Rapperul Kanye West a scris miercuri dimineaţă pe contul său de Twitter că a încercat să divorţeze de soţia sa, vedeta reality TV Kim Kardashian, apoi a şters mesajul, câteva minute mai târziu.

„Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor″⁣, a scris West.

Kanye West se referă la o întâlnire la hotelul Waldorf dintre Kim Kardashian şi rapperul Meek Mill, fostul iubit al cântăreţei Nicki Minaj, care au participat la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, desfăşurată în Los Angeles în noiembrie 2018.

Luni noapte, Kanye West a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform cărora soția sa ar încerca să îl închidă într-un centru pe motive medicale, precum şi mesaje în care rapper-ul se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul “Get Out” este bazat pe povestea vieţii sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vești uriașe în familia Kardashian! S-a fotografiat cu burtica de gravidă la vedere

„Kim a încercat să mă interneze la nebuni cu un doctor!”, a scris rapperul pe contul lui de Twitter, aceasta fiind doar una dintre multele postări care i-au făcut pe mulţi să se întrebe dacă starul este ok din punct de vedere psihic.

Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian
Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian

Citeste si: ȘOCANT! Mezinul familiei lui Kim Kardashian West este reîncarnarea tatălui ei!

„Kris şi Kim, sunaţi-mă acum!”, a mai scris Kanye de la ferma din Wyoming, acolo unde se află în acest moment.

„Dacă voi fi închis ca Mandela, veţi şti de ce!”, a continuat Kanye, acesta postând chiar şi un screenshot al unui mesaj pe care i l-a trimis soacrei lui, Kris Jenner, în care îi cerea acesteia să îi răspundă la mesaje.

Mesajele vin la numai câteva zile după ce Kanye West a dezvăluit că participă la Președinția Statelor Unite ale Americii.

Rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud. Kanye și Kim Kardashian au împreună 4 copii.

foto: Hepta.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Despărțire șocantă în showbiz! Scott Disick și Sofia Richie nu mai formează un cuplu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies