Karlie Kloss este însărcinată pentru prima dată

Karlie Kloss este insarcinata
Karlie Kloss este insarcinata pentru prima data

Faimosul fotomodel și soțul său urmează să devină părinți peste numai câteva luni și sunt în culmea fericirii.

Vești de senzație pentru Karlie Klos, una dintre cele mai cunoscute modele din lume. Tânăra și soțul său au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au făcut marele anunț chiar după a doua aniversare de căsătorie.

Karlie Kloss și soțul său, Joshua Kushner, așteaptă primul copil împreună. Cei doi au sărbătorit cea de-a doua aniversare de când soț și soție și ce veste mai frumoasă putea veni din partea lor decât că vor deveni părinți.

Citeste si: Adrian Nartea și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară: „Ne-a surprins pe amândoi”

„Karlie este bucuroasă că în anul 2021 va veni pe lume primul ei copil”, a declarat o sursă pentru PEOPLE. ”Va fi cea mai bună mamă”, a continuat sursa apropiată cuplului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scarlett Johannson s-a căsătorit cu actorul Colin Jost

Karlie Kloss este insarcinata
Karlie Kloss este insarcinata pentru prima data[Sursa foto: Instagram]

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit în mare secret în anul 2018, într-o ceremonie extrem de discretă în New York, locul în care Joshua a cerut-o în căsătorie. În 2019, cei doi au avut parte și de a doua ceremonie, în Wyoming, acolo unde s-au distrat alături de 80 de persoane, prieteni și membri ai familiei.

Karlie Kloss este rudă cu președintele Donald Trump

Joshua Kushner esre fratele mai mic al ginerelui președintelui Donald Trump, Jared Kushner. Deși este înrudită cu familia lui Donald Trump, Karlie Kloss și-a arătat susținerea și aprecierea pentru Joe Biden.

„Sunt sigură că nu sunt singura persoană din această țară care nu este de acord cu orientările politice ale familiei”, a spus Karlie Kloss într-un interviu pentru Andy Cohen în emisiunea Watch What Happens Live with Andy Cohen.

Karlie Elizabeth Kloss este un model de modă american. Vogue Paris a declarat-o una dintre cele mai frumoase top modele ale anilor 2000. Ea a fost imaginea Victoria's Secret din 2013 până în 2015.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ruby așteaptă un copil? Cântăreața a spus tot adevărul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies