Karmen a dezvăluit sexul bebeluşului, dar şi ce nume a ales

Karmen a dezvăluit sexul bebeluşului, dar şi ce nume a ales
Karmen a dezvăluit sexul bebeluşului, dar şi ce nume a ales

Karmen este însărcinată în ultimul trimestru și așteaptă cu nerăbdare să nască.

Artista va fi mămică de fetiță, iar iubitul ei a dezvăluit numele bebelușului. Karmen este foarte fericită, dar și emoționată în același timp.

Deși la prima ecografie erau șansele mai mari ca bebelușul să fie băiețel, doctorii au anunțat-o că va avea o fetiță. Karmen este foarte fericită că va fi mămică de fetiță. Relația ei cu Bogdan Căplescu este una foarte bună.

Iubitul lui Karmen a dezvăluit numele fetiței lor.

Se pare că micuța se va numi Sofia. „La mulți ani, micuța mea Sofia”, a scris Bogdan Căplescu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum și-a anunțat Karmen părinții și iubitul că este însărcinată

Cum i-ai anunțat pe părinții tăi? Se așteptau?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am avut grijă ca, atunci când eu vorbeam cu Bobo despre a avea un copil, să-i pun mamei mele niște întrebări, cumva fără să își dea seama că eu mi-aș dori să fac un copil atât de devreme. Au fost niște întrebări generale, de genul: „Mamă, ce părere ai avea? sau „Mamă, mi-aș dori mult de tot să am un copil. Cum ți s-ar părea?. Răspunsurile ei au fost bune.

Ulterior, am aflat vestea și apoi am fost mai întâi la părinții lui, care au reacționat foarte frumos, ne-au susținut din prima. Când am fost la mama, i-am arătat testul de sarcină și i-am spus: „Mamă, am o veste să-ți dau. O să fii bunică, și reacția ei a fost una care, la început, m-a speriat, pentru că a început să plângă, apoi a râs, după care a întrebat: „De ce acum?, dar a continuat: „Mami, nu pot să cred că o să fii mămică.
Mă bucur foarte tare pentru tine. A fost un amalgam de reacții, dar, într-un final, s-a bucurat foarte tare. Am și întrebat-o: „Mami, de ce ai reacționat așa? și mi-a zis că a avut un șoc atunci când a aflat că va deveni bunică. Eu încă nu realizez că voi deveni mămică și probabil de asta a fost șocul și mai mare pentru ea. Fiind mai matură, ia lucrurile în serios, iar asta chiar este o veste mare.
După acest șoc, am stat de vorbă cu ea și totul a fost în regulă. Al treilea pas a fost să merg la tata. Tata era plecat în perioada respectivă, l-am așteptat să vină în țară și lui i-am dat vestea puțin diferit, special. I-am pus testul de sarcină într-o cutie a unui lănțișor, ca și cum ar fi un cadou, o bijuterie. Am mers așa la el și i-am oferit cadoul, spunându-i: „Uite, tati, am un cadou pentru tine!.
În acel moment, el era preocupat cu totul altceva, se uita la un filmuleț pe telefon, iar reacția lui a fost următoarea: a deschis cutia, se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea e atentă la el (era toată familia acasă) și, când a văzut testul de sarcină, a avut o secundă în care s-a uitat la mine și a zis: „Nu pot să cred. A început să țipe de bucurie, să mă pupe, am început să plângem toți.
Au reacționat foarte bine și nu mă așteptam la acest lucru. Nu că m-aș fi așteptat la contrariu, ci pur si simplu nu știam cum o să reacționeze. A fost un moment magic și trăiesc o perioadă foarte intensă din viața mea, care-mi aduce pe zi ce trece noi surprize, noi schimbări.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Urmează o perioadă dificilă pentru toate zodiile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies