Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei
Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei

Karmen, fiica lui Adrian Minune a clarificat situația în legătură cu divorțul de tatăl copilului ei. În ultima perioadă, în presă, au apărut numeroase zvonuri.

Fiica lui Adrian Minune, Carmen (sub numele de scenă Karmen) a adresat într-un final zvonurile care speculau că aceasta și tatăl copilului ei, urmează să divorțeze. Carmen și Bogdan Căplescu formează un cuplu destul de discret și au împreună o fetiță, dar dat fiind faptul că în ultimul timp nu au mai apărut fotografii cu cei doi pe rețelele de socializare, gurile rele au început deja să discute despre un posibil divorț.

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei
Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei

Citeste si: Carmen, fiica lui Adrian Minune, a slăbit în timp record după naştere! Nu a avut niciodată silueta asta! E de nerecunoscut!

Karmen, fiica lui Adrian Minune a decis să discute despre divorțul de Bogdan Căplescu, tatăl fiicei sale

Date fiind toate zvonurile apărute în ultima perioadă, Karmen a decis să liniștească toți cârcotașii și a explicat ce se întâmplă, în direct, la o emisiune TV de la un post autohton.

Cântăreața a explicat că soțul său își dorește mai multă discreție și nu își dorește să se afișeze atât de mult, motiv pentru care a rugat-o pe soția sa să scoată pozele cu el de pe social media. Zvonurile au apărut în urma acestui pas, așa că, imediat cum Carmen a dat curs rugăminții soțului său, fanii și jurnaliștii au început să își dea cu părerea în legătură cu acest subiect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei
Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei

Citeste si: Karmen a reinventat piesa care l-a făcut celebru pe tatăl ei. „Chef de Chef" a devenit „Punjabi" şi are un videoclip cu totul inedit

„Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta! Noi am încercat să găsim o soluţie, pentru că Bobo preferă intimitatea.

Am decis împreună să postez doar eu cu fata şi pozele cu el să le arhivez. Ei bine, cum am făcut chestia asta, oamenii din presă au văzut asta şi fără nicio întrebare, fără nimic, au tras concluzii” a declarat Karmen, fiica lui Adrian Minune, despre relația sa cu Bogdan Căpleanu.

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei
Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei

Citeste si: Karmen, fiica lui Adi Minune, a slăbit mai bine de 10 kilograme după ce a născut! Avem imagini needitate cu ea! Uite cum arată tânăra mămică!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Karmen, fiica lui Adi Minune, a slăbit mai bine de 10 kilograme după ce a născut! Avem imagini needitate cu ea! Uite cum arată tânăra mămică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies