Karmen, declarații neașteptate pe internet. „Știu că și voi treceți prin asta”

Karmen, declarații neașteptate pe internet. „Știu că și voi treceți prin asta”
Karmen, declarații neașteptate pe internet. „Știu că și voi treceți prin asta”

Fiica lui Adrian Minune a făcut declarații neașteptate pe pagina sa de Instagram.

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a moștenit talentul tatălui său și în prezent este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Karmen îi calcă pe urmele tatălui său și deși s-a născut într-o familie cu posibilități financiare, tânăra a muncit mult pentru a-și construi propriul său nume. În prezent, Karmen, se bucură de o carieră de succes și o familie minunată.

De asemenea, vedeta este și o prezență activă pe rețelele sociale, unde postează adesea fotografii cu ea din vacanțe, alături de familia sa sau pur și simplu dezbate diferite subiecte cu oamenii care o urmăresc.

O veste neașteptată i-a pusă însă pe gânduri pe urmăritorii artistei.

Care este boala de care suferă fiica lui Adrian Minune

Citește si: Karmen, detalii neștiute despre atacul vascular cerebral suferit de mama sa: „Nu mulți oameni scapă de problema asta”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Care este boala de care suferă fiica lui Adrian Minune

Recent, fiica lui Adrian Minune, și-a îngrijorat fanii cu ultimele dezvăluiri pe care le-a făcut pe pagina sa de Instagram. Artista a spus din senin că este bolnavă. Din fericire, nu este vorba de o problemă reală de sănătate, ci de o boală prezentă în rândul multor persoane care folosesc diverse filtre pe rețelele sociale.

„Sincer, mi-am dat seama că sufăr de o boală, se numește <<boala filtrelor>>, nu mai pot să mă filmez fără, frate.

Știu că și voi treceți prin asta, trebuie să recunoașteți! Când te vezi fără filtru, îți vine să spargi telefonul, că te obișnuiești cu tine arătând așa, ca și cum asta ar fi adevărat.”, a povestit  Karmen.

Sinceră ca de obicei, artista își asumă faptul că are o problemă cu utilizarea excesivă a filtrelor și este de părere că această problemă nu există doar în viața ei, ci și a tuturor fetelor care folosesc filtre pentru a părea mai frumoase pe rețelele de socializare.

„(...) Multă lume o să zică: <<Mamă, ce probleme are și asta>>. Dar pe bune acum, toate fetele au problema asta, recunoașteți! Aveți tupeul? Eu recunosc, sunt mai frumoasă cu filtru, toată lumea este. Filtrul îți micșorează nasul, îți ridică ochii, îți mărește buzele, îți micșorează fruntea și automat ești mult mai frumos, indiferent cât de frumos sau urât ești”, a mai povestit Karmen pe rețelele de socializare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ginerele lui Adrian Minune, Bogdan Căplescu, a fost operat de urgență. Ce s-a întâmplat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies