Kasta Morrely Fashion Week 2016: Lansari de colectii maraton!

Kasta Morrely Fashion Week 2016: Lansari de colectii maraton!
Kasta Morrely Fashion Week 2016: Lansari de colectii maraton!

Timp de trei seri, Centrul de Evenimente AGORA Iasi a fost gazda editiei a treia a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week, cel mai important eveniment monden iesean al sfarsitului de an.

Elita Iasului si a altor zone importante ale Romaniei a fost prezenta la festival pentru a admira lansarile colectiilor exclusiviste a unor designeri de renume din Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Liban, Moldova, Muntenegru, Olanda, Portugalia si Romania.

Festivalul a aniversat 10 ani de la legalizarea ocupatiei de Manechin multumita proiectului de cercetare iesean Kasta Morrely.

Ultima seara a galelor modei romanesti si internationale Kasta Morrely Fashion Week a pregatit un adevarat maraton de frumusete, eleganta si geniu creator de moda.

Seara a fost deschisa cu o colectie venita tocmai din Liban, prezentata la Iasi in premiera mondiala. BASSAM AL CHERIF este un designer de top din Liban multipremiat in industria modei, cu numeroase spectacole de moda in Liban, Dubai, Cannes, Milano si alte capitale ale modei. Bassam Al Cherif a lansat in cea de-a treia seara de Fashion Week colectia anului 2017 „The Luxury Collection”. Tinutele splendide unicat au impresionat prin extravaganta materialelor folosite si combinatia stilata de culori.

Casa de Moda A MONTRA V.I.P. din Portugalia a ales podiumul international Kasta Morrely Fashion Week pentru a prezenta in premiera colectia 2017. Magazinele VIP colaboreaza si cu diversi designeri internationali din Franta, Anglia, Spania, Germania, Italia si SUA, oferind doamnelor si domnisoarelor o gama larga de croieli, stiluri si materiale pentru toate preferintele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Un moment de exceptie al sponsorului principal ce a

impresionat publicul spectator prin eleganta si originalitatea mesajului de promovare a imaginii l-a reprezentat colectia BETTY BLUE by KASTA MORRELY.

Festivalul a continuat cu un moment dedicat domnilor. Brandul costumelor masculine elegante SEROUSSI a oferit un moment de distinctie si forta barbateasca spectatorilor prezenti in sala.

GEORGE HOJBOTA a prezentat doua colectii speciale, "Eco de Ravel" si "Passion".

Figurile feminine carora le sunt dedicate colectiile sunt reprezentate atat de femeia senzuala, pretioasa, delicata, dar totodata puternica cat si de femeia intangibila, misterioasa.

Designerul NADA KOLJENSIC din Muntenegru a prezentat in premiera internationala colectia de rochii elegante 2017. Dupa Kasta Morrely Fashion Week Nada Koljensic a fost invitata la Mercedes-Benz Fashion Week din Muntenegru pentru a prezenta si acolo tendintele anului viitor.

Brandul cultural  KASTA MORRELY KIDS a prezentat cu farmecul si stralucirea inegalabila a copilariei high-class un moment artstic de Teatru de Moda®, colectia "Epoci de Aur".

Citește și: FOTO| Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă - kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

FRANCESS

BY STEFANIA PATCAS a revenit pe podiumul festivalului international Kasta Morrely Fashion Week, pentru lansarea colectiei sale de rochii pentru ocazii speciale. Tinutele realizate de designerul Stefania Patcas  se impun prin stil, eleganta si adaptabilitatea  la personalitatea persoanei care le poarta.

Inainte de incheierea serii, a fost prezentata in premiera colectia designerului roman CRISTIANA MARIA PURDESCU .  Poet, pictor, profesor universitar, doctor si designer vestimentar, Cristiana Maria Purdescu a incantat privirile spectatorilor intr-o prezentare speciala frumosul modei feminine.

Festivalul s-a incheiat impresionant cu un moment special prin umplerea scenei cu voluntarii si specialistii implicati in realizarea Kasta Morrely Fashion Week editia toamna-iarna 2016. Spectatorii care au ocupat toate locurile din sala in fiecare seara de festival de la inceput si pana la sfarsit au putut sa vada cine au fost cei care au contribuit la desfasurarea in standarde internationale a acestui festival dedicat mediului high-class iesean si tuturor celor care cunosc importanta sociala a modei.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, familia Eren trece printr-o dramă uluitoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Cum să îți petreci timpul alături de familie, toamna aceasta. Idei de activități interesante și relaxante!

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies