Kate Middleton, din nou însărcinată? Ce a răspuns Ducesa de Cambridge

Kate Middleton, din nou însărcinată? Ce a răspuns Ducesa de Cambridge
Kate Middleton, din nou însărcinată? Ce a răspuns Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge a fost întrebată recent dacă ea și Prințul William au de gând să-și mărească familia. Iată ce răspuns a dat Kate Middleton apropo de zvonurile că ar fi însărcinată.

Deși Prințul Louis, cel de-al treilea copil al familiei și al cincilea în linie directă la tron încă nu a împlinit un an, deja au apărut zvonuri că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi din nou însărcinată. Dat fiind că, și înainte de a deveni mamă pentru a treia oară, aceasta a infirmat zvonurile până a făcut anunțul, fanii familiei regale britanice și-au pus întrebarea dacă nu există o șansă ca ducesa să devină mamă pentru a patra oară.

Aflată în Irlanda de Nord, la parada de St. Patrick’s Day, Kate Middleton a fost întrebată de cineva din mulțime dacă nu cumva este din nou însărcinată, fanii ducesei fiind curioși să afle dacă George, Charlotte și Louis vor avea un nou frățior sau o surioară. Kate Middleton a dat un răspuns criptic, dar extrem de rapid: „Un al patrulea copil? Mă gândesc că William ar fi puțin îngrijorat”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Un nou bebeluș se va naște curând… Dar nu e al lui Kate Middleton!

Faptul că Ducesa de Cambridge a răspuns fără să ezite nicio clipă la întrebare, lasă de înțeles că Prințul William nu ar fi deloc încântat de ideea unui al patrulea copil.

De fapt, nici a treia oară Ducele de Cambridge nu a fost extrem de entuziasmat, inițial, la gândul că va deveni din nou tată, fiind ușor speriat de tripla responsabilitate. Evident, faptul că ducesa s-a oprit în mulțime lângă cineva care avea în brațe un bebeluș și i-a spus că parcă și-ar mai dori un copil a alimentat zvonurile. Șansele ca aceasta să devină mamă din nou sunt însă destul de mici, și acum și, cu atât mai puțin, în viitorul îndepărtat, oricât de mult și-ar dori admiratorii ei și ai Prințului William.

Un nou bebeluș va sosi totuși curând în familia regală britanică – Meghan Markle și Prințul William urmând să devină părinți pentru prima oară la finele lunii aprilie.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Băutura miraculoasă care te ajută să scapi de kilogramele în plus, în timp ce îţi detoxifici corpul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies