Kate Middleton şi Prinţul William, anunţ de ultimă oră! Când vor deveni părinţi!

Kate Middleton şi Prinţul William, anunţ de ultimă oră! Când vor deveni părinţi!
Kate Middleton şi Prinţul William, anunţ de ultimă oră! Când vor deveni părinţi!

Kate Middleton şi Prinţul William trăiesc cele mai fericite momente şi se pregătesc să devină părinţi pentru a treia oară. Mai mult de atât, în urmă cu puţin timp,cei doi au anunţat când va veni pe lume bebeluşul.

Astfel, conform unei declaraţii oficiale, Prinţul William şi Ducesa de Cambridge vor deveni părinţi pentru a treia oară în luna aprilie a anului viitor, scrie WOWbiz.ro.

Kate Middleton este însărcinată în 12 săptămâni, cu cel de-al treilea copil al cuplului, şi şi-a făcut prima apariţie publică după anunţarea sarcinii în urmă cu o săptămână. Îmbrăcată într-o rochie albastră, alături de prinţii William şi Harry, ducesa de Cambridge a participat la o recepţie ţinută la Palatul Buckingham.

Ducesa nu a mai apărut în public în ultima perioadă deoarece suferă de disgravidie („Hyperemesis gravidarum”), o formă severă de greaţă şi vărsături în timpul sarcinii, care este mult mai gravă decât toxicoza obişnuită din timpul gravidităţii, pe care femeile o simt de obicei dimineaţa.

 

 

Kate Middleton şi Prinţul William s-au căsătorit în 2011 şi au împreună doi copii- Prinţul George de Cambridge şi Prinţesa Charlotte de Cambridge.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum si-a revenit Ilinca Vandici dupa sarcina? Dieta ei minune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies