Katie Price s-a logodit cu Carl Woods?! „Viitorul e promițător”

katie-price-s-a-logodit
katie-price-s-a-logodit

Aflată în vacanță în Turcia, Katie Price s-a fotografiat purtând un inel imens, iar internauți sunt de părere că vedeta s-a logodit.

Katie Price pare din ce în ce mai îndrăgostită de bărbatul cu care formează un cuplu, Carl Woods. Cei doi se află într-o vacanță superbă în Turcia, acolo unde vedeta s-a fotografiat purtând un inel imens și superb, deopotrivă, iar fanii sunt de părere că a fost cerută în căsătorie, chiar dacă nu a declarat nimic în mod oficial.

Citeste si: Anca Bucur a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Nu mai pot de fericită ce sunt”

katie-price-s-a-logodit
katie-price-s-a-logodit

Recent, Katie Price a declarat că este „foarte îndrăgostită” de iubitul său, Carl Woods, pe care îl consideră „alesul inimii”. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că „viitorul este promițător, cu siguranță” în ceea ce privește relația sa, dat fiind faptul că ea și Carl se află în vacanță în Turcia, alături de familiile amândurora.

Katie Price s-a logodit cu Carl Woods?! S-a fotografiat purtând un inel misterios!

În vârstă de 42 de ani, fostul model s-a fotografiat purtând un inel imens cu diamant, chiar pe degetul inelar, iar internauții au luat-o razna. Astfel, au și început zvonurile potrivit cărora Katie Price s-ar fi logodit cu Carl Woods, iar fanii încearcă din răsputeri să află adevărul de la cei doi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

katie-price-s-a-logodit
katie-price-s-a-logodit

Citeste si: Penibil! O super vedetă, luată la rost de fani după ce a vrut să pozeze sexy: ”Arăţi ca o bucată de bacon!”

Katie Price a mai fost logodită de trei ori, însă în fotografia postată pe rețelele sale de socializare, vedeta ține în mână un trandafir în apropierea feței, iar pe mâna sa poate fi observat un mega diamant care este pe cât de frumos, pe atât de scump.

katie-price-s-a-logodit
katie-price-s-a-logodit

Totuși, o sursă din apropierea celor doi a declarat că cea de-a patra căsătorie care ar avea-o pe Katie Price în prim-plan nu este în cărți, deocamdată, mai ales că ea și Carl sunt în vacanță cu familia.

„E o vacanță de familie, sunt cu ai ei și ai lui Carl, așa că se concentrează asupra distracției acum. Vor să se simtă bine și să se relaxeze la soare, alături de copii.

Carl e clar pe drumul cel bun (n. red.- în privința relației sale cu copiii) și clar va ieși câștigător,” au mărturisit surse din anturajul celor doi.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei a lăsat să se înţeleagă că e gravidă! Imaginea a creat isterie pe internet!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Viorica de la Clejani, criză de nervi după ce a văzut rezultatul analizelor Margheritei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies