Keremcem, indragostit pana peste cap

Keremcem, indragostit pana peste cap
Keremcem, indragostit pana peste cap

Faimosul actor si cantaret turc Keremcem, care revine in casele romanilor din 15 iulie, in noul serial “Dragoste si secrete”, care va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, este nedespartit de frumoasa lui iubita, de origine iraniana, Gazal.

Citeste si: Dragoste si secrete: cea mai mare slabiciune a lui Keremcem

Keremcem si Gazal, care sunt impreuna de aproape un an si jumatate, par mai indragostiti ca oricand.

Frumosul cuplu a fost surprins zilele trecute, de paparazzi locali, facand cumparaturi intr-un Centru Comercial de lux din Istanbul. “Inarmati” cu masti si manusi de protectie, cuplul s-a bucurat de cumparaturi tinandu-se tot timpul de mana, pentru ca mai tarziu, cei doi sa se retraga la un restaurant din apropiere pentru a incheia seara cu o cina romantica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cea mai mare slabiciune a lui Keremcem. Telespectatorii il vor putea revedea pe celebrul actor turc incepand din 15 iulie, la Kanal D, in serialul „Dragoste si secrete”

Keremcem, indragostit pana peste cap
Keremcem, indragostit pana peste cap

Romanii il vor revedea pe Keremcem in noua productie “Dragoste si secrete”, unde va interpreta rolul personajului principal masculin Ali, din 15 iulie, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Keremcem face anuntul cel mare! Indragitul actor turc traieste o frumoasa poveste de dragoste



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Pasiunile nestiute ale lui Keremcem

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies