Kevin de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Roxana, fosta lui iubită ”M-am văzut cu ea, a urcat la mine”

Kevin de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Roxana, fosta lui iubită ”M-am văzut cu ea, a urcat la mine”
Kevin de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Roxana, fosta lui iubită ”M-am văzut cu ea, a urcat la mine”

Kevin de la Puterea Dragostei este primul iubit al Roxanei Buzoiu, acest lucru fiind confirmat de ambii.

Deși nu a vorbit prea mult în emisiune despre Roxana, Kevin este primul iubit al frumoasei concurente de la Puterea Dragostei.

De altfel, lucrul acesta a fost confirmat de Rxana într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro, care a povestit că erau amândoi ”mici” atunci când erau împreună. Totuși, fata a păstrat o amintire pentru totdeauna de la Kevin: numele lui tatuat pe un deget de la mână.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ei bine, zilele trecute Kevin a aruncat bomba. El a mărturisit că s-a văzut cu Roxana de curând. ”Ne-am văzut acum o lună. Nu știu să fi avut iubit, nu știu nimic despre Turcu, nu mi-a vorbit despre el. Eu i-am scris un mesaj și apoi ne-am întâlnit.

Ne-am văzut la mine la bloc. A urcat la mine, în apartament pentru că nu avea încărcător la telefon. Nu s-a întâmplat nimicîntre noi însă. Am băut un suc, am vorbit. Mi-era dor de ea, că de aia am căutat-o”, a povestit Kevin.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, despre relația de acum cu Robert! ”Nu mă așteptam ca relația noastră...”

Citeste si: Primele reacții ale concurenților, după ce Ligi a fost eliminată: „E aerul mai curat, nu mai este silicon...”

Citeste si: E oficial! Andreea Mantea a confirmat relația! Frumoasa prezentatoare TV iubește din nou

Kevin de la Puterea Dragostei, despre fosta lui iubită, Roxana ”Am sentimente pentru ea” 

Concurentul de la Puterea Dragostei a spus și că ar vrea să fie din nou cu Roxana. ”Eu aș vrea să fiu cu Roxana. A fost iubita mea, eu și acum am sentimente pentru ea”, a mărturisit Kevin de la Puterea Dragostei, fostul iubit al Roxanei Buzoiu.  

Pe de altă parte, întrebată dacă s-ar întoarce la Kevin, Roxana a fost fermă. ”L-am întrebat dacă îi place de vreo fată de pe acolo și mi-a zis că nu și că mă așteaptă pe mine! Dar eu, în trecut, nu mă mai întorc!!! Eu vreau ceva nou!”,

 a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Pirui, apariție controversată în emisiunea Puterea Dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies