Kfetele.ro si Beauty One te invita la CONCURS! Castiga un set de machiaj profesional!

Kfetele.ro si Beauty One te invita la CONCURS! Castiga un set de machiaj profesional!
Kfetele.ro si Beauty One te invita la CONCURS! Castiga un set de machiaj profesional!

Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine fara sa depuna eforturi prea mari. De aceea, ne-am gandit sa-ti venim in ajutor si sa-ti oferim sansa de a castiga produse cosmetice profesionale.

UPDATE! Concursul s-a incheiat! Castigatoarea este Ionela Preda! Te rugam sa ne trimiti numele complet, numarul de telefon, adresa de corespondenta si numarul si seria CI pe adresa [email protected].

##VIDEO18181##

Participa la concursul nostru si poti castiga un set de machiaj profesional: fond de ten matifiant, tus de ochi si fard de ochi cu particule de silicon si efect stralucitor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro


Reguli de participare:


1. Raspunde cu un comentariu la acest articol si spune-ne ce faci zi de zi pentru a avea grija de tenul tau.

2. Da LIKE paginii noastre de facebook, www.facebook.com/Kfetele.ro.

3.

Da LIKE paginii de facebook www.facebook.com/Paese.Machiaj.Profesional.

Concursul se incheie pe data de 9 septembrie, iar in ziua urmatoare, 10 septembrie, va avea loc extragerea la sorti, in cadrul careia va fi desemnat un castigator.

Premiul oferit de Beauty One consta in:

Fond de ten matifiant- Matte& Cover

Fond de ten special conceput destinat tenului gras si mixt Oil-free, pe baza de apa cu siliconi permite pielii sa respire liber, si previne formarea de puncte negre sau pete.
Formula inovatoare CONTROL SEBUM recunoaste si echilibreaza zonele uleioase si uscate. Ultima generatie de NYLON sub forma MICROSPONGILOR disperseaza sebumul pe suprafata pielii pentru a da un finisaj mat puternic.
Eyeliner lichid cu pensula subtire care permite trasarea de linii fine. Formula rezistenta la apa si cu uscare rapida, nu se intinde si are rezistenta de lunga durata.
Saturatia mare de pigmenti face culoarea intensa si stralucitoare. Fara parfum, fara parabeni.

Farduri de ochi trio au o consistenta matasoasa. Particulele de Silicon incorporate in consistenta fardului inconjoara pigmentul pentru a preveni decolorarea pe piele si pentru a conferi rezistenta.

Contine vitaminele A, C si E. Nu contin parabeni.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies