Kim Kardashian a ales numele pe care îl va purta al patrulea copil al familiei! După North, Sain și Chicago, nu te așteptai la asta!

Kim Kardashian a ales numele pe care îl va purta al patrulea copil al familiei! După North, Sain și Chicago, nu te așteptai la asta!
Kim Kardashian a ales numele pe care îl va purta al patrulea copil al familiei! După North, Sain și Chicago, nu te așteptai la asta!

Kim Kardashian a ales numele pe care îl va primi al patrulea copil al familiei, băiețelul care nu a fost adus încă pe lume.

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute femei din întreaga lume. După mai multe relații și căsnicii eșuate, ea și-a găsit fericirea alături de cântărețul Kanye West. Cei doi soți sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și toți cei din jur își dau seama cât de bine se potrivesc și că, alături de copiii lor, formează una dintre cele mai frumoase familii din înrteaga lume.

Kim Kardashian și Kanye West au trei copii împreună și unul pe drum

Primul copil al celor doi soți este North West, o fetiță superbă pe care Kim Kardashian a adus-o pe lume poe data de 15 iunie 2013. Numele micuței a fost ales mai mult de presă, a povestit vedeta. „A apărut acest zvon și noi nici nu gândisem la numele North”, a mărturisit ea la un moment dat.

După ce apropiații au felicitat-o pentru alegerea numelui, ea și Kanye au decis să-l păstreze.

Citeste si: Ianna Novac este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Veste mare în showbiz! Va fi mămică și a publicat pentru prima dată o fotografie de la medic

Saint West s-a născut pe data de 5 decembrie 2015, iar Kim a avut o sarcină cu probleme, motiv pentru care medicii i-au spus că nu mai poate aduce pe lume și alți moștenitori.

Pentru că își dorea o familie cel puțin la fel de mare ca cea în care a crescut ea, Kardashian a apelat la ajutorul unei mame surogat. Pe data de 15 ianuarie 2018 a venit pe lume al treilea copil al familiei și a primit numele Chicago, după orașul în care a copilărit Kanye.

Cum se va numi bebelușul

Deși nimeni se aștepta ca ei să mai aibă încă un copil, au decis să apeleze din nou la ajutorul unei mame surogat, așa că al patrulea copil al lui Kim Kardashian și Kanye West va veni anul acesta pe lume. După ce au ales trei nume neobișnuite pentru copiii lor, North, Saint și Chicago, vedeta de televiziune spune că numele pentru cel maimic băiețel al familiei va fi, cel mai probabil, Robert, după tatăl ei, celebrul avocat Robert Kardashian, și fratele ei mai mic.

Chiar ea a spus că se teme că acest nume nu se porivește cu cele ale celorlalți copii și așteaptă ca bebelușul să vină pe lume înainte de a lua decizia finală.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Veste mare în showbiz! Va fi mămică și a publicat pentru prima dată o fotografie de la medic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies