Kit Harington și Rose Leslie din „Game of Thrones” vor deveni părinți

Kit Harington si Rose Leslie
Kit Harington si Rose Leslie vor deveni parinti

Actrița care a jucat rolul lui Ygritte în cunoscutul serial este însărcinată pentru prima dată și a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp.

Bucurie de nedescris pentru fanii serialului Game of Thrones. Una dintre cele mai iubite actrițe ale serialului este însărcinată pentru prima oară. Rose Leslie și Kit Harington vor deveni părinți pentru prima dată.

La doi ani de la nunta fastuoasă, la care au participat mulți dintre colegii lor de distribuție, Kit și Rose urmează să aibă un bebeluș, în numai câteva luni.

Interpreta rolului Ygritte din Game of Thrones a confirmat fericita veste prin intermediul unei ședințe foto în care a lăsat la vedete burtica de gravidă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Rose Leslie
Rose Leslie este insarcinata[Sursa foto: Instagram]

Actrița a participat la o ședință foto pentru Make Magazine, iar în cadrul unui interviu, tânăra a recunoscut că stă izolată împreună cu Kit Harington într-o casă extrem de veche din estul Angliei, construită de pe vremea Tudorilor, din secolul al 15-lea.

Pentru mai mult confort, Kit Harington s-a implicat în reconstrucția locuinței care a costat 1.75 de milioane de lire sterline.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul Game of Thrones în anul 2011, unde Kit Harington a avut un rol principal. Aceștia au ținut relația în secret, însă au fost dați de gol. După o perioadă, aceștia s-au certat, însă s-au împăcat, apoi în luna septembrie 2017 au anunțat logodna.

Pe 23 iunie 2018, cuplul a făcut nunta la Biserica Rayne Parish din Scoția, urmată de o recepție la Castelul Wardhill.

După terminarea serialului, Kit Harington și Rose Leslie au primit mai multe roluri și li s-au deschis multe uși. Pe lângă Game of Thrones, actorul care l-a interpretat pe Jon Snow a mai jucat în Pompeii, Testament of Youth, Brimstone și Seventh Son. În 2021, Kit Harington urmează să joace în Eternals, un film așteptat de milioane de fani din întreaga lume.

De cealaltă parte, Rose Weslie a mai jucat în „Honeymoon”, „The last Witch Hunter”, „The last Dance” și „Death on the Nile”.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima dată: „Suntem atât de entuziasmați”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

LikeCreata este însărcinată pentru prima dată

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies