Klaus Iohannis, despre introducerea de noi restricții: „Am avut o ședință..."

klaus iohannis declaratii restrictii noi
Klaus Iohannis face noi declarații cu privire la restricțiile impuse

Klaus Iohannis a participat la prima ședință cu noul Guvern și a vorbit despre restricțiile pe timp de pandemie.

Klaus Iohannis a menționat că nu vor fi restricții suplimentare pe timp de pandemie, dar că românii trebuie să respecte măsurile impuse deja de autorități.

Klaus Iohannis, despre restricțiile impuse

„Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare”, a anunțat șeful statului.

Citeste si: Ministrul Educației, anunț important despre școala online!

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală.

Nu-i de joacă!”, a declarat Klaus Iohannis.

klaus iohannis declaratii restrictii
Klaus Iohannis vorbește despre impunerea unor noi restricții pe timp de pandemie[Sursa foto: PixaBay]

„Dragi români,

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional.

Vă rog să vă conformati acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Repet:  restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi.

Citeste si: Klaus Iohannis, avertisment fără precedent: "E foarte clar un lucru..."

În ceea ce privește campania de vaccinare, pot să confirm că începe în România și în toată Uniunea Europeană  pe data de 27 decembrie.

Se începe cu o tranșă simbolică, imediat după Crăciun vor veni următoarele doze. Aceste vaccinuri sunt sigure, autorizate la cele mai înalte standarde europene. Recomandăm  românilor să se vaccineze.", a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Mesaj de sărbători transmis de administrația prezidențială

Dragi români,

În perioada sărbătorilor aveți grijă de voi! Respectați restricțiile!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vă doresc tuturor multă sănătate și Crăciun Fericit!”

Președintele Klaus Iohannis a condus, joi, la ora 10:00, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. La această ședință au participat membrii noului Guvern.

klaus iohannis restrictii noi impuse
Klaus Iohannis vorbește despre restricțiile care se pot impune pe timp de pandemie[Sursa foto: PixaBay]

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 24 decembrie a.c., ora 10:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și Șeful Departamentului pentru Situații de

Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, a fost mesajul transmis de administrația prezidențială.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Noi reguli pentru elevi și profesori în 2021. Apare bacalaureatul internațional

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies