Klaus Iohannis, întâlnire importantă la Palatul Cotroceni. Ce decizie va lua Șeful Statului

klaus iohannis intalnire palatul cotroceni
Klaus Iohannis va avea o întâlnire importantă la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis va avea o întâlnire la Palatul Cotroceni cu cei mai importanți oameni din Guvernul lui Florin Cîțu. Ce mișcare va face Șeful Statului.

Klaus Iohannis a convocat cei mai importanți oameni din Guvern la o întâlnire extrem de importantă la Palatul Cotroceni. Astăzi, de la ora 15.00, Președintele va lua decizii care vor viza milioane de români.

Klaus Iohannis, întâlnire importantă la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis se va întâlni în cursul zilei de astăzi cu: Prim-ministrul României , Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui, ministrul Justiției, Stelian Ion, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman. 

Citeste si: Raed Arafat, despre restricții: "Nu avem discuţii..."

Conform Administrației Prezidențiale, întâlnirea va avea loc la ora 15, în data de 7 ianuarie 2021. Șeful statutul va puncta bugetul din 2021 dar și criza din sănătate cauzată de pandemia care a luat cu asalt toată lumea.

klaus iohannis decizie palatul cotroceni
Klaus Iohannis va lua o decizie în urma ședinței de astăzi, la Palatul Cotroceni[Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis]

Cu o zi în urmă, Klaus Iohannis a vorbit despre situația creată de pandemia de coronavirus, deschiderea școlilor dar și campania de vaccinare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Raed Arafat, despre noua tulpină de COVID-19: „Urmează să analizăm situația..."

“A fost o discuţie după instalarea Guvernului, să facem o evaluare a modului în care funcţionează coaliţia, a planurilor mai puţin aşa pe termen lung, bugetul, pandemia, campania de vaccinare, deschiderea şcolilor, susţinerea creşterii economice”, conform surselor citate de Agerpres.

klaus iohannis intalnire palatul cotroceni
Klaus Iohannis va lua o decizie care îi privește pe mii de români[Sursa foto: PixaBay]

Conform surselor, întâlniri periodice vor exista între liderii coaliției și Președintele României. 

“L-am informat pe domnul preşedinte că am terminat negocierile pe palierul doi şi trei al funcţiilor de demnitate publică, cele mai jos de miniştri, şi că mai avem de rezolvat problema prefecţilor”, au mai precizat sursele citate.

O altă întâlnire a avut loc la Vila Lac unde au fost prezenți și premierul Florin Cîţu, preşedintele PNL, Ludovic Orban, copreşedinţii USR PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, liderul grupului minorităţilor naţionale din Parlament,

Varujan Pambuccian. La acea întâlnire nu s-a menționat și funcțiile care au mai rămas de împărțit între formațiunile politice din coaliția de guvernare.

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Raed Arafat, despre restricții: "Nu avem discuţii..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies