Kourtney Kardashian este însărcinată?! Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare?

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian insarcinata

Kourtney Kardashian și-a ținut fanii în suspans după ce a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Internauții au crezut că este gravidă.

Kourtney Kardashian i-a făcut pe fani să creadă că este însărcinată cu al patrulea copil după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în bikini.

Kourtney Kardashian este însărcinată?!

Kourtney Kardashian a reușit să-și țină fanii în suspans după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în bikini. Ce i-a făcut pe internauți să își pună întrebări?!

Vedeta și-a lăsat "burtica" la vedere și i-a făcut pe fani să se întrebe dacă aceasta nu este cumva însărcinată. 

Citeste si: Laura Micovschi este însărcinată. Cum se simte frumoasa brunetă

Fotografiile sunt dintr-o vacanță în Mexic din vara trecută, însă asta nu i-a reținut pe fani să-și pună întrebări serioase legate de cea de-a patra sarcină a lui Kourtney Kardashian.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Vedeta de 41 de ani este îndrăgită de mii de fani din întreaga lume și asta se vede cu ochiul liber pe rețelele de socializare, acolo unde toți o urmăresc cu sufletul la gură.

"Bebe nr. 4", "Așteaptă, este însărcinată?", "Mai vede altcineva o burtică de gravidă, sau sunt eu nebună?", au fost câteva din comentariile pe care Kourtney Kardashian le-a primit la pozele în bikini pe care

le-a postat.

Citeste si: Gabriela Cristea, însărcinată pentru a treia oară?! Cum a apărut într-o emisiune TV?

Chiar dacă fanii își doresc ca vedeta lor preferată să fie din nou însărcinată, acest lucru pare că este departe de a fi adevărat. 

Fotografiile pe care Kourtney Kardashian le-a postat par a fi din vara trecută, iar pozele recente nu arată nicio urmă cum că vedeta din "Keeping up with the Kardashians" ar fi însărcinată.

kourtney kardashian poze gravida
Kourtney Kardashian i-a făcut pe fani să creadă că este însărcinată, după ce a postat mai multe fotografii în bikini pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Kourtney Kardashian]

De asemenea, cei mai vigilenți dintre fani au observat că într-o altă poză postată de Kourtney, aceasta apare cu un pahar de cocktail. 

Totuși, argumentele pro și contra continuă să existe pe pagina vedetei. Unii dintre internauți susțin că acel cocktail putea foarte bine să fie non-alcoolic, pe când alții spun că frumoasa brunetă nu ar consuma niciodată alcool, indiferent dacă ar fi sau nu gravidă.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Alexandra Diaconescu și-a ascuns sarcina timp de 8 luni! Ce a declarat vedeta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies