Kristina Dragomir lanseaza colectia de palarii Primavara/Vara 2014: HONEYCAT

Kristina Dragomir lanseaza colectia de palarii Primavara/Vara 2014: HONEYCAT
Kristina Dragomir lanseaza colectia de palarii Primavara/Vara 2014: HONEYCAT

Pisicile, sunt adorabile, nu-i asa? Pisica, o noua sursa de inspiratie pentru designer-ul Kristina Dragomir, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, ne propune pentru sezonul de primavara/vara, o noua colectie inedita de palarii – HONEYCAT.

 

Fiecare piesa a colectiei ilustreaza portretul pisicii intr-o maniera si tehnica sculpturala, oferind totodata si un element subtil de capriciu- dialogul imaginar cu un soricel de portelan. Jocul celor doua personaje protagoniste este subliniat de contrastele dintre tonurile neutre de bej si gri perlat al pisicii in contra punct cu accentele fauve de culoare, puternice si vibrante ale soricelului de portelan. O interpretare cu umor si un pretios pretext al originalitatii, evidentiat prin stilizarea unor forme intr-o perfecta armonie estetică a elementelor care compun colectia.
O colectie care sintetizeaza inca odata spiritul prin care designer-ul creeaza capete si nu palarii obisnuite, reuseste sa faca din aceste accesorii adorabile, sa fie foarte usor de asortat cu majoritatea pieselor de sezon albe, bej sau colorate. Materialele folosite in colectie sunt lucrate manual, din fibre 100% naturale.
Aceste tesaturi contin zero fibre de carbon si reusesc sa dea palariei la final o notă distinctiva si rafinata.
Lucrate manual cu o grija excesiva pentru detaliu, fiecare piesa a colectiei este spectaculoasa in esenta.
Colectia va fi in curand disponibila pe boutique on-line www.kristinadragomir.com, de unde se va putea comanda made-to-measure.
Credit colectie: Photo: Vali Barbulescu; Make-up: Elisabeta Facaianu

Fiecare piesa a colectiei ilustreaza portretul pisicii intr-o maniera si tehnica sculpturala, oferind totodata si un element subtil de capriciu- dialogul imaginar cu un soricel de portelan.

Jocul celor doua personaje protagoniste este subliniat de contrastele dintre tonurile neutre de bej si gri perlat al pisicii in contra punct cu accentele fauve de culoare, puternice si vibrante ale soricelului de portelan. O interpretare cu umor si un pretios pretext al originalitatii, evidentiat prin stilizarea unor forme intr-o perfecta armonie estetică a elementelor care compun colectia.



O colectie care sintetizeaza inca odata spiritul prin care designer-ul creeaza capete si nu palarii obisnuite, reuseste sa faca din aceste accesorii adorabile, sa fie foarte usor de asortat cu majoritatea pieselor de sezon albe, bej
sau colorate. Materialele folosite in colectie sunt lucrate manual, din fibre 100% naturale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Aceste tesaturi contin zero fibre de carbon si reusesc sa dea palariei la final o notă distinctiva si rafinata. Lucrate manual cu o grija excesiva pentru detaliu, fiecare piesa a colectiei este spectaculoasa in esenta.



Colectia va fi in curand disponibila pe boutique on-line www.kristinadragomir.com, de unde se va putea comanda made-to-measure.

Credit colectie: Photo: Vali Barbulescu; Make-up: Elisabeta Facaianu

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Prăjitură cu mere, desertul pregătit de bunica Gherghina. “E o bunătate, să încercați și voi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Ion Rodoș, meșterul care dă viață lemnului

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies