Kumru dă lovitura

Kumru dă lovitura
Kumru dă lovitura

Fanii îndrăgitei producții de succes “Prețul fericirii”, serial difuzat la Kanal D, își vor revedea personajele preferate puse în noi și surprinzătoare situații, odată cu difuzarea unui nou episode al producției, în această seară, de la ora 20:00.

Apariția lui Ekin în fața lui Kumru și a părinților acesteia îi lasă fară replică pe aceștia. După ce Dogan a încercat să <scape> definitiv de Ekin, considerându-l nepotrivit pentru fiica lui, acesta este surprins să afle că planul său a eșuat. Kumru nu știe cum să reacționeze în fața celui despre care credea că a părăsit-o, necunoscând faptele tatălui său. Acum Dogan se teme că fiica lui va află adevărul despre dispariția lui Ekin, de care frumoasă fată este îndrăgostită.

Cum va reacționa Dogan când va află că fiica să s-a căsătorit în secret cu unul dintre cei pe care bărbatul îi consideră dușmani ai familiei, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, difuzat numai la Kanal D.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies