„L-am obligat. Am fost prea sever. L-aș arunca cu totul în mijlocul acțiunii să se descurce singur.” Lucian Viziru, un tată sever! Actorul și soția sa nu sunt pe aceeași lungime de undă

„L-am obligat. Am fost prea sever. L-aș arunca cu totul în mijlocul acțiunii să se descurce singur.” Lucian Viziru, un tată sever! Actorul și soția sa nu sunt pe aceeași lungime de undă
„L-am obligat. Am fost prea sever. L-aș arunca cu totul în mijlocul acțiunii să se descurce singur.” Lucian Viziru, un tată sever! Actorul și soția sa nu sunt pe aceeași lungime de undă

Lucian Viziru recunoaște că este un tată sever, iar el și soția sa, Ema, au adesea opinii diferite privind creșterea fiului lor.

Lucian Viziru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ema Daniela, cea care i-a dăruit actorului un copil. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2010, iar în urmă cu 12 ani a venit pe lume, Mihai Adrian, fiul lor.

La trei ani după ce au devenit soț și soție, Lucian Viziru și Ema s-au mutat în Germania, acolo unde actorul a lucrat ca antrenor de tenis.

Întors în România, Lucian Viziru s-a întors la marea lui pasiune, actoria, dar nu a renunțat nici la tenis. Cu toate acestea, actorul are o nemulțumire legată de fiul său în vârstă de 12 ani. Mihai nu a moștenit nicio pasiune de la tatăl său, iar, chiar dacă a jucat tenis, în urmă cu doi ani a renunțat la acest sport.

Lucian Viziru recunoaște că este un tată sever

Citește și: „Până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Acum nu prea ne mai vorbim” Lucian Viziru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a rupt legătura cu fratele său

Lucian Viziru recunoaște că este un tată sever
Lucian Viziru și fiul lui [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cadrul unui interviu, actorul a povestit că principalul motiv pentru care fiul lui ar fi renunțat la tenis ar fi fost severitatea de care el a dat dovadă. Astfel, Lucian Viziru a recunoscut că este un tată sever, care este în același timp preocupat de creșterea și educația fiului său.

Chiar dacă a renunțat la sportul de suflet al tatălui său, Mihai face în prezent baschet și kickboxing, iar pasiunea sa sunt calculatoarele.

Deocamdată nu e atras de absolut nimic din tot ceea ce am făcut eu. A jucat tenis de performanță, pentru că l-am obligat până la 10 ani, acum are 12 ani. Probabil din cauza faptului că am fost prea sever, a zis că nu mai vrea. Acum face baschet, kickboxing și știe foarte multe lucruri despre calculatoare. Dacă am nevoie de cineva, el e băiatul meu cu calculatorul.

Pe vremuri fiecare dintre noi avea un băiat care se pricepea la calculatoare. Pentru mine, acel băiat a devenit fiul meu .”, a povestit Lucian Viziru pentru playtech.ro.

Lucian Viziru și soția sa, opinii contradictorii în privința creșterii copilului

Citește și: Cine este Lucian Viziru. ”Mă așteptam să-mi crape inima.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Lucian Viziru, un tată sever! Actorul și soția sa nu sunt pe aceeași lungime de undă
Lucian Viziru și soția sa[Sursa foto: Facebook]

Tot în cadrul aceluiași interviu, actorul a povestit că el preferă să adopte un stil educațional care să-i permită copilului să exploreze lumea și să se confrunte singur cu greutățile și problemele pe care trebuie să le rezolve. Pe de altă parte, soția lui, ca orice mamă, este puțin mai protectivă. În ceea ce-l privește pe adolescent, tânărul preferă să asculte părerea părintelui care este de partea lui.

Amândoi, ea vrea ca multe alte mămici să mănânce tot, eu vreau să facă lucruri singur, de capul lui și să-l pregătesc pentru viață. Dacă ar fi după mine l-aș arunca cu totul în mijlocul acțiunii să se descurce singur, mămica vrea să îl țină de mână încă. De asta e bine să aibă și mamă și tată, pentru că există un echilibru, dar la capitolul exigență, cred că stăm amândoi la fel de prost sau de bine. Adică se orientează dacă unul zice nu, celălalt zice da. Exact, deci se plimbă de la unul la altul. Când unul zice nu și de cele mai multe ori îi iese .”, a mai povestit Lucian Viziru.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„De câte ori trebuie să se iubească un cuplu? M-ai făcut praf!” Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, discuție intimă în fața camerelor de filmat! Au uitat de inhibiții și au făcut totul public!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies