„L-am pierdut.” Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai. Ce a declarat vedeta

„L-am pierdut.” Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai. Ce a declarat vedeta
„L-am pierdut.” Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai. Ce a declarat vedeta

Brigitte Pastramă a discutat recent despre motivul real pentru care a decis să se mute în Dubai, peste hotare. La vârsta de 46 de ani, ea a considerat că aceasta este cea mai bună decizie, mai ales pentru fiica sa adolescentă, Sara, care are 15 ani.

Vedeta a explicat că dorește ca fiica sa să se dezvolte într-un mediu diferit și a considerat că Dubai este cea mai bună opțiune. La noi în țară, influența modei occidentale începe să fie din ce în ce mai mare, ceea ce nu îi place deloc.

Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai

Totodată, vedeta nu este mulțumită nici de grupul Sarei din România și dorește să o „salveze", astfel încât să se dezvolte într-un mod frumos.

Brigitte își dorește ca fiica sa să nu facă aceleași greșeli ca și fiul ei, Robert, care are în prezent 22 de ani.

„Am ales să fac acest pas, de a trăi într-o altă ţară şi într-un alt mediu, dintr-un singur motiv. E legat de salvarea fiicei mele de anturajul acesta din România, care mie nu-mi place deloc. Influenţa modei occidentale e din ce în ce mai mare şi nu vreau ca fiica mea să se afunde într-o poveste din care mai apoi să nu mai poată ieşi! Îmi ajunge că l-am pierdut definitiv pe fiul meu

mai mare! Nu vreau să repet povestea şi cu Sara!(...)Atunci când am fost măritată cu Ilie Năstase nu am ştiut să fiu atentă la ceea ce se întâmpla cu Robert. Or, el a devenit băiatul lui Ilie Năstase. Vitreg, dar băiatul lui! Şi a existat o influenţă asupra lui foarte mare. Ştiţi foarte bine şi scandalurile dintre noi, aşa că nu are sens să revin asupra lor. Ceea ce ştiu acum e că nu trebuie să repet în cazul Sarei greşeala pe care am făcut-o cu Robert”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Playtech.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai
Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai[Sursa foto: Facebook]

Brigitte Pastramă este de părere că există mai multe avantaje în Dubai

Pe lângă aceste aspecte, Brigitte Pastramă a menționat că a observat mai multe beneficii pe care Dubaiul le oferă în ceea ce privește stilul de viață, aspecte care ar putea ajuta la dezvoltarea frumoasă a fiicei sale și la formarea ei ca o persoană bună în viitor.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Sara a intrat deja într-un anume mod de a trăi. Unghii lungi, gene false, tot felul de prieteni care de fapt numai prieteni nu-ţi sunt. Iar de pe telefon cu greu o mai scot. Iar Dubaiul mi se pare varianta ideală pentru o schimbare. Pe de o parte, fiindcă aici îţi este permis să te îmbraci ca un occidental, dar fără a epata. Nu droguri, nu consum de alcool, nu unghii lungi, nu gene fistichii.

Îmi aminteşte un pic de atmosfera din anii mei de liceu, petrecuți la Timişoara, când riscai o pedeapsă zdravană doar dacă îndrăzneai să vii la şcoală cu ciorapi de culoarea piciorului, ca să nu mai vorbesc de alte lucruri!”, a mai spus Brigitte, pentru aceeași sursă.

 Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai
Brigitte Pastramă, despre motivul real pentru care s-a mutat în Dubai[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

“Eu nu stau în casă fără flori.” Ioana Năstase, primele declarații despre speculațiile în legătură cu divorțul de Ilie Năstase

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies