La 10 ani de la moartea Fănicăi, s-a aflat de ce boală suferea! Ce i-au găsit medicii

La 10 ani de la moartea Fănicăi, s-a aflat de ce boală suferea! Ce i-au găsit medicii
La 10 ani de la moartea Fănicăi, s-a aflat de ce boală suferea! Ce i-au găsit medicii

Tânăra a lăsat în urma sa multă durere.

Fănica, soția lui Florin Salam, a murit pe data de 12 aprilie 2009 din cauza unei boli grave și a lăsat în urma sa multe lacrimi și durere. Aceasta avea vârsta de 27 de ani și era căsătorită cu Florin Salam, având doi copii: pe Betty și pe Dany.

La 10 ani de la evenimentul care a schimbat viața familiei Stoian, s-a aflat de ce boală gravă a suferit tânăra.

Coafeza familiei manelistului a dezvăluit semnul divin pe care soția moartă a lui Florin Salam l-a transmis de pe lumea cealaltă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească.

Toată lumea a văzut asta, nu doar eu”, a declarat Luciana, coafeza celor doi soți, pentru o emisiune TV.

Ștefania a murit în spital, la numai 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul, apoi a făcut septicemie și un blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme, potrivit cancan.ro.

Betty suferă în fiecare zi că nu o arepe mama sa aproape

Familia nu a uitat-o nici acum și o poartă mereu în suflet. Betty a devenit și ea mamă și susține că acum îi simte cel mai tare lipsa mamei ei, Fănica. I-ar fi plăcut să o aibă alături și să o sfătuiască în ceea ce privește viața și creșterea fiului său.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram... am simțit că totul s-a sfârșit.

(...) Acum îmi e cel mai dor de ea. Plâng, da, dar nu mă vede nimeni. Nu îmi place să par sensibilă. Nu îmi aduc foarte multe aminte. Noi nu stăteam o secundă acasă. Ne plimbam, râdeam nonstop. Era o energie foarte mișto. Așa foarte multe lucruri nu-mi aduc aminte, eram foarte micuță", spunea Betty recent.

De asemenea, și Florin Salam a trecut extrem de greu peste pierderea Fănicăi.

Nu de puține ori a publicat mesaje pline de durere. ”Și nu uitați! Nu există nimeni vreodată pentru mine în afară de nevasta mea! Credeți-mă, orice știri vedeți și auziți voi despre mine!”, a spus Florin Salam după câteva luni de la moartea Ștefaniei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Florin Salam a bătut-o pe Loredana Chivu în club! Cum s-a ajuns la aşa ceva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies